Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE listar 4 spännande modenyheter att hålla koll på just nu

14 mar, 2024 
ELLE listar 4 spännande modenyheter att hålla koll på just nu
Mellanmånaden Mars är här och så även en rad spännande modenyheter. ELLE listar butiksöppningar, designsamarbeten och kommande happenings att ha koll på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Mellanmånaden Mars är här och vårkänslorna har vaknat till liv. Och så även modevärlden! Allt från nya lanseringar till designsamarbeten och butiksöppningar är här – eller att vänta. ELLE listar spännande modenyheter att hålla span på just nu!

By Malene Birgers SS24 kollektion – en hyllning till Hydra

Sommarens kollektion hos By Malene Birger har landat i butik och ger oss en stark längtan till heta sommardagar i solen. Svenska systrarna Ellen Dixdotter och Maja Dixdotter som styr rodret på det danska modevarumärket har låtit deras favoritö, den grekiska ön Hydra, stå som inspirationen bakom årets vårkollektion. Lanseringen firas med en kampanj fotad och stylad av Suzanne Koller och frontas av modellen Malgosia Bela – som även hon är ett stort fan av den grekiska ön. Lätta, luftiga set och klänningar står i fokus och den perfekta semestergarderoben finns samlad.

Annons

I samband med kampanjen lanseras även samarbetet med öns community och bokhandel The Hydra book club som hyllar och samlar öns rika litteratur och kultur. I By Malene Birgers butiker kommer nio utvalda titlar från bokhandeln finnas tillgängliga att köpa och under sommaren kommer märket även slå upp en pop-up på ön! Höjdpunkter att skriva upp om du ska dit på resa eller har vägarna förbi en butik. Ps, pop-up butiken på Hydra kommer vara öppen mellan 1 juni till 31 augusti.

Annons

Se mer av kollektionen och inspireras av kampanjen här.

Dagmar och Nootka i designsamarbete

Dagmar + Nootka = sant! De svenska märkena har teamat ihop sig för ett limiterad designsamarbete och resultatet visar ett par tidlösa plagg integrerade med statementsmycken. Alla plagg ger en tydlig känsla av båda märkenas DNA och är ett måste att spana in för den modeintresserade! Läs mer om designsamarbetet här.

Nya butiksöppningar i Stockholm

Just nu blommar det ordentligt i hjärtat av Stockholms shoppingstråk – Bibliotekstan. Efter att ha drabbats av en stor brand för några år sedan, har den anrika byggnaden mellan Biblioteksgatan/Jakobsbergsgatan fått sig en rejäl restaurering och shoppinggatorna har fått flera nya tillskott. Tidigare i år flyttade Chanel in på ny adress med en större skönhetsbutik än tidigare och i samma veva flyttade märken som svenska Atp Atelier och A.P.C in i närheten. Och fler är på ingång! I dagarna slog svenska Teurn upp på Jakobergsgatan och inom kort väntas även Malina och Soft Goat flytta in. Och fler kan mycket väl vara på ingång!

Malina flyttar snart in i Bibliotekstan.
Teurn finns nu på Jakobsbergsgatan 9.
Annons

H&M SS24 studio

H&Ms årliga SS24 studio-kollektion har äntligen gått live och en stark kapselkollektion fylld av tidlösa vårplagg finns nu i butik. Inspirationen är hämtad från 1970-talets stilkoder och den tidlösa kollektionen osar av garderobsklassiker i modern tappning. Läs mer om kollektionen och se ELLEs favoriter här.

Alla plagg från H&M SS24 studio hittar du här! (reklamlänk)

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons