Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

By Malene Birgers SS24 – en försmak på sommaren

14 mar, 2024 
By Malene Birgers SS24 – en försmak på sommaren
By Malene Birgers SS24-kampanj ger oss en försmak på soliga dagar, längtan till grekiskt ö-liv och en rad spännande happenings till sommaren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Den grekiska ön Hydra står som inspirationen till vår- och sommarkollektionen hos danska märket By Malene Birger. I dagarna landade den äntligen i butik och precis som känslan den första vårsolen ger efter en lång och mörk vinter, ger kollektionen energi och en garanterad längtan till heta sommardagar.

En hyllning till ön Hydra

Suzanne Koller/By Malene Birger
Annons
Suzanne Koller/By Malene Birger

Det är inte konstigt att svenska systrarna Ellen Dixdotter och Maja Dixdotter, duon som styr By Malene Birger-rodret, har valt att låta den grekiska ön Hydra stå som inspiration för vår- och sommarkollektionen 2024. Med kristallklart vatten, noll trafik (ja bokstavligt talat, på ön finns inga bilar) och ett liv i lugn. Intresset för det pittoreska resmålet har på senare år börjat bubbla och kollektionen är en glad nyhet för oss som är sugna på en försmak av Hydra! Lanseringen firas med en kampanj fotad och stylad av Suzanne Koller och frontas av modellen Malgosia Bela – som även hon är ett stort fan av den grekiska ön. Lätta, luftiga set av stora skjortor och avslappnade byxor, svepande klänningar och en enkel färgpalett står i fokus i kollektionen som samlar den perfekta semestergarderoben.

Annons
Suzanne Koller/By Malene Birger
Annons

I samband med kampanjen lanseras även samarbetet med den lokala community-bokhandeln The Hydra book club som hyllar och samlar öns rika litteratur och kultur. I By Malene Birgers butiker kommer nio utvalda titlar från bokhandeln finnas tillgängliga att köpa och under sommaren kommer märket även slå upp en pop-up på ön! Helt klart höjdpunkter att skriva upp om du ska dit på resa eller har vägarna förbi en butik. Ps, pop-up butiken på Hydra kommer vara öppen mellan 1 juni till 31 augusti.

FYRA FAVORITER FRÅN SS24-KOLLEKTIONEN

Oversized skjorta i avslappnad modell med breda ärmar i varumärkets signaturmonogram.
KÖP HÄR. Reklamlänk
Axelbandsväska i raffia och dekorativt läderband.
KÖP HÄR.Reklamlänk
Annons
KÖP HÄR. ReklamlänkStickad kofta i tung bomull-linneblandning, flätade detaljer och knappar.
Beige ribbstickad långkjol i rak passform med slits och elastiskt midjeband.
KÖP HÄR.Reklamlänk

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons