Vispad tryffeldipp
- AvLena Söderström
Den här vispade tryffeldippen tåls att serveras vid alla festliga tillfällen året runt, helst med chips eller ett gott bröd.
Vispad tryffeldipp
Servera med lättsaltade chips eller ett gott bröd.
6 portioner
Tid: 15 minuter
Du behöver:
300 g färskost
1 dl crème fraiche
1 tsk tryffelolja
2 dl finriven parmesanost
Garnering:
1 tsk tryffelolja
2 msk finriven parmesanost
Svartpeppar
Färska örter
Gör så här:
- Lägg färskosten i en bunke och vispa med elvisp i ca 1/2 minut. Tillsätt crème fraiche och vispa ihop. Vispa i oljan. Smaka av och vänd ner parmesanosten.
- Lägg dippen i en spritspåse med tyll och spritsa på ett serveringsfat. Garnera med tryffelolja, parmesan och peppar. Toppa ev med en färsk ört.
Foto: Lena Söderström
