Vispad tryffeldipp

  • AvLena Söderström
Recept på vispad tryffeldipp
Den här vispade tryffeldippen tåls att serveras vid alla festliga tillfällen året runt, helst med chips eller ett gott bröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Rostat surdegsbröd med härligt vispad brieost

Brand logo
Rostat surdegsbröd med härligt vispad brieost

Vispad tryffeldipp

Servera med lättsaltade chips eller ett gott bröd.

Vispad tryffeldipp

6 portioner

Tid: 15 minuter

Du behöver:

300 g färskost
1 dl crème fraiche
1 tsk tryffelolja
2 dl finriven parmesanost

Garnering:

1 tsk tryffelolja
2 msk finriven parmesanost
Svartpeppar
Färska örter

Gör så här:

  1. Lägg färskosten i en bunke och vispa med elvisp i ca 1/2 minut. Tillsätt crème fraiche och vispa ihop. Vispa i oljan. Smaka av och vänd ner parmesanosten.
  2. Lägg dippen i en spritspåse med tyll och spritsa på ett serveringsfat. Garnera med tryffelolja, parmesan och peppar. Toppa ev med en färsk ört.

Foto: Lena Söderström