Veuve Clicquot Ice Jacket – champagne i kylande fodral

27 apr, 2023 
AvNami Kawakita
Veuve Clicquot Ice Jacket – champagne i kylande fodral
Lagom till sommaren lanseras åter igen Veuve Clicquot Ice Jacket – ett smidigt fodral som håller champagnen sval, var som helst och när som helst!
Annons
Bubbelskola: temperatur och lagring
Bubbelskola: temperatur och lagring

Med sommaren runt hörnet så vill vi inget hellre än att fylla picknickkorgen med godsaker och bubbel och hitta en solig plats. Men vi vill ju också hålla bubblet kallt, utan att släpa med en enorm kylväska. Tack och lov återkommer Veuve Clicquot Ice Jacket till Systembolaget – fodralet som gör det enkelt att hålla champagnen kyld!

Sommaren 2004 lanserade Veuve Clicquot det svalkande fodralet Ice Jacket för första gången. Det smidiga tillbehöret bidrar till att bibehålla den perfekta balansen mellan design och innovation med en tydlig funktion – att hålla drycken kyld.

Annons

2022 fick Veuve Clicquot Ice Jacket en ny design från ett initiativ av unga designers från Central Saint Martins i London med fokus på en mer hållbar utformning. Fodralet är nu tillverkat av återvunna plastfibrer. Den nya och mer miljövänliga designen är 20% lättare och fodralet har utformats med hjälp av en revolutionerande teknik som kallas "3D-stickning". Denna unika process begränsar allt överskottsmaterial med 30% då endast det nödvändiga tyget används. Och självklart går fodralet att använda om och om igen!

Annons

Veuve Clicquot Ice Jacket säljs tillsammans med Veuve Clicquot Brut (7424), utan extra kostnad.

Annons
Innehåller annonslänkar