Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

Veuve Clicquot Ice Jacket – champagne i kylande fodral

27 apr, 2023 
AvNami Kawakita
Veuve Clicquot Ice Jacket – champagne i kylande fodral
Lagom till sommaren lanseras åter igen Veuve Clicquot Ice Jacket – ett smidigt fodral som håller champagnen sval, var som helst och när som helst!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bubbelskola: temperatur och lagringBrand logo
Bubbelskola: temperatur och lagring

Med sommaren runt hörnet så vill vi inget hellre än att fylla picknickkorgen med godsaker och bubbel och hitta en solig plats. Men vi vill ju också hålla bubblet kallt, utan att släpa med en enorm kylväska. Tack och lov återkommer Veuve Clicquot Ice Jacket till Systembolaget – fodralet som gör det enkelt att hålla champagnen kyld!

Sommaren 2004 lanserade Veuve Clicquot det svalkande fodralet Ice Jacket för första gången. Det smidiga tillbehöret bidrar till att bibehålla den perfekta balansen mellan design och innovation med en tydlig funktion – att hålla drycken kyld.

Annons

2022 fick Veuve Clicquot Ice Jacket en ny design från ett initiativ av unga designers från Central Saint Martins i London med fokus på en mer hållbar utformning. Fodralet är nu tillverkat av återvunna plastfibrer. Den nya och mer miljövänliga designen är 20% lättare och fodralet har utformats med hjälp av en revolutionerande teknik som kallas "3D-stickning". Denna unika process begränsar allt överskottsmaterial med 30% då endast det nödvändiga tyget används. Och självklart går fodralet att använda om och om igen!

Veuve Clicquot Ice Jacket säljs tillsammans med Veuve Clicquot Brut (7424), utan extra kostnad.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons