Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Veuve Clicquot firar 250 års jubileum – i samarbete med Smeg

22 nov, 2022 
AvNami Kawakita
Veuve Clicquot firar 250 års jubileum – i samarbete med Smeg
För att fira Veuve Clicquots 250-årsjubileum har champagnen gått samman med Smeg för att lansera The Clicquot Fridge – en kylbehållare inspirerad av 1950-talets ikoniska Smeg-kylskåp, fast i miniatyr.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Öppna en champagneflaska – så gör duBrand logo
Öppna en champagneflaska – så gör du

Det klassiska champagnehuset Veuve Clicquot, som grundades i Reims 1772, firar i år 250-års jubileum och hur firar man det om inte genom att gå samman med italienska Smeg ännu en gång för att skapa ett ett skräddarsytt Veuve Clicquot-kylskåp.

Samarbetet har resulterat i The Clicquot Fridge – en kylande förpackning för champagneflaskor, inspirerad av 1950-talets ikoniska Smeg-kylskåp och kommer i två färger; gul för husets ikoniska färg Yellow Label och rosa för Rosécuvée.

Annons
Veuve Clicquot-kylskåp i rosa för roséchampagnen.
Veuve Clicquot-kylskåp i rosa för roséchampagnen.

Kylskåpen fokuserar på hållbarhet. De specialdesignade champagnelådorna är plastfria, tillverkade av 100% återvinningsbart tenn och det invändiga materialet består av sockerrörsavfall. Det lilla kylskåpet kan hålla en flaska kyld i upp till två timmar, perfekt att ta med ut sen när sommaren närmar sig. Att kylskåpet också är snyggt att ha framme ser vi som en bonus!

Veuve Clicquot och Smeg har gått samman för att fira champagnehusets 250 år med en specialutgåva av minikylskåp för just en champagneflaska.

Specialutgåva av FULL SIZE-KYLSKÅP

Om du känner att ett litet Smeg-kylskåp inte räcker så släpps även en specialutgåva av kylskåpen i både ett full size-kylskåp och ett lite mindre. Båda kommer i den ikoniska Yellow Veuve Clicquot-färgen och kommer finnas tillgängliga i utvalda varuhus.

Annons

Tanken med att tillverka två olika storlekar är att de nya kylskåpen är en produkt som talar för gemensamma värderingar; kulturen för design och innovation samt viljan att kombinera estetik och funktionalitet. Med andra ord, ett riktigt snyggt samarbete som vi bara drömmer om att få inreda våra kök med!

Både minikylskåpen för en champagneflaska och specialutgåvan av full size-kylskåpen kommer i den ikoniska Yellow Veuve Clicquot-färgen.
Både minikylskåpen för en champagneflaska och specialutgåvan av full size-kylskåpen kommer i den ikoniska Yellow Veuve Clicquot-färgen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons