Vegetarisk meny med potatis och svamp

Vegetarisk meny med potatis och svamp
Satsa på en fräsch, vegetarisk gourmetmeny! Potatis- och krassesoppa, svamptoast med portvin och parmesanost och ingefärsglaserat päron.
Annons

1. Potatis– och krassesoppa med rödlökspärlor

En soppa är den perfekta förrätten. Bjud på en krämig potatis- och krassesoppa full av smak! Använd rödlök som en god, knaprig topping.

Recept på potatis- och krassesoppa med rödlök.
Potatis- och krassesoppa med rödlök.

2. Svamptoast med portvin och parmesanost

Svamptoast går alltid hem! Denna utsökta variant med portvin och parmesanost är spröd och full av smak. Toppa med persilja vid servering.

Annons
Recept på svamptoast med portvin och parmesanost
Svamptoast med portvin och parmesanost.

3. Ingefärsglaserat päron med vaniljglass

Bjud på ingefärsglaserat päron! Servera päronen ljumma med vaniljglass eller med en klick créme fraiche till.

Annons
Recept på ingefärsglaserat päron med vaniljglass
Ingefärsglaserat päron med vaniljglass.
Annons

Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft, Inge Skovdal

LÄS MER:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN:


Annons

Laddar