Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Snabbgino med frysta bär och banan

05 jan, 2024 
AvCatarina König
Recept på snabbgino med frysta bär och banan
Catarina König
Satsa på en alltid uppskattad efterrätt – snabbgino med frysta bär, banan, vit choklad och vaniljglass.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Krämig mandaringlass med vit chokladsåsBrand logo
Krämig mandaringlass med vit chokladsås

snabbgino med frysta bär och banan

Inte säsong för kiwi och jordgubbar? Ingen fara, gino på frysta bär är lika gott som enkelt.

Annons

4–6 portioner

Du behöver:

2 bananer
250 g frysta hallon och blåbär
150 g vit choklad
1/2 dl riven kokos

Till servering:

Vaniljglass

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°, grill eller varmluft. Skala och skiva bananerna. Lägg i portionsskålar och varva med frysta hallon och blåbär. Finhacka den vita chokladen och strö över både riven kokos och den vita chokladen över bären. Grädda mitt i ugnen i 10–15 minuter tills bären mjuknat och den vita chokladen smält och rostats på toppen.
  2. Ta ut och lägg en kula vaniljglass i varje skål och servera direkt.

Foto: Catarina König

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons