Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Semmelwrapen gör succé

21 jan, 2015
AvCassandra Lindblom
Semmelwrapen kommer från Tössebageriet.
Har du missat den nya semmelwrapen som gjort succé på sociala medier? Det är Tössebageriet med VM-konditorn Mattias Ljungberg i spetsen som tagit fram den smidiga "to go"-semlan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ingredienserna är de vanliga, vetedeg, mandelmassa och grädde men i en ny konstruktion, som är lättare att ta med sig på språng men lika god att mumsa på som originalet.

Vi har tidigare sett prov på semmeltårtan, petit choux-semlan, rulltårtssemlan och cupcake-semlan. Allt tyder på att även semmelwrappen är här för att stanna. Frågan är bara vilken som är godast?

Recept: Så bakar du egna semmelwraps

Bilderna på semmelwrapen kommer ifrån Tössebageriets Facebook.
Bilderna på semmelwrapen kommer ifrån Tössebageriets Facebook.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons