Restaurangen serverar fotokit till maten – och hjälper dig med instabilden

Är du en person som alltid måste ta en snygg bild på din mat för att lägga ut på Instagram innan du faktiskt börjar äta? Då passar den här restaurangen dig perfekt.
10 augusti, 2017

På restaurangen Dirty Bones i London erbjuds du inte bara mat – du får även låna verktyg för att ta den perfekta Instagrambilden. För det finns ju inget bättre än att teasa sina följare med en munvattnande bild på en saftig burgare. Eller?

På restaurangen får du i alla fall hjälp med att ta den ultimata #foodporn-bilden. Om du så önskar erbjuder restaurangen ett fotokit som innehåller en LED-lampa, en selfiestick, en laddare, en tripod och en vidvinkelslins. Allt som en mat-instagrammare kan önska sig. För att föreviga sin måltid på bild verkar fortfarande trenda hos många Instagramanvändare trots att just matbilder ligger på topplistan över vad svenskar hatar att se på Instagram.

 Restaurangen erbjuder utöver det väldigt bildvänlig mat. Du kan bland annat beställa en maffig cheeseburgare och färgglada drinkar med glitter och färsk frukt.

Läs också: Tacoglass är den nya hajpen – här kan du äta Instagrams senaste mattrend