Snabb pizza på tortillabröd

Tortillabröd passar perfekt som pizzabotten. Vill du ha tjockare botten rekommenderas vakuumpackade indiska naanbröd.
27 februari, 2014
EMV604-EFTERFEST.indd

Snabb pizza på tortillabröd.

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

2 msk olivolja

4 tortillabröd

2 påsar mozzarellaost (à 125 g)

2 tomater

rucolasallad

4 skivor lufttorkad skinka

torkad oregano, grovmalen svartpeppar

Gör så här:

Värm ugnen till 175°. Pensla bröden med lite olja och fördela osten på de fyra pizzorna jämte grovhackad tomat. Kör i ugn på bakplåtspapper tills osten smält och pizzan får lite färg. Lägg på skinka och rucola och krydda lätt.

Tips! I stället för hackade tomater kan du pensla bottnarna med 8 msk färdigkryddad pastasås i stället för olja.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: