Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Pajformar i olika storlekar – 11 shoppingstips

pajformar i olika storlek

Paj passar både till vardag och fest. Ingen tackar väl nej till en klassisk quiche lorraine eller en söt pecanpaj? Med en fin pajform gör den sig även bra på det dukade bordet. Här är 11 pajformer i olika storlekar!
19 mars, 2020

Paj är enkelt, snabblagat och framför allt riktigt, riktigt gott. Det passar till vardag men kan också lätt kännas lyxigt på festen. Här är 11 fina pajformar som går bra att ställa fram på det dukade bordet:

Fina pajformar i olika storlekar

1. Söt pajform från Gerbera

En rosa pajform från Gerbera, som passar perfekt till sommarens alla bärpajer. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

2. Klassisk pajform från Le Creuset

Vackert cremefärgad pajform i klassisk form från franska Le Creuset. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

3. Retroform från Denby

En snygg pajform i retrostil, från Denby. Den höga kanten gör att formen passar bra även till mer matiga pajer. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

4. Rund pajform från Le Creuset

Den här röda nyansen är nästan synonym med kvalitetsmärket Le Creuset nu förtiden. Vacker rund form med smidiga handtag. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

5. Vågformad pajform från Gerbera

En vacker pajform med böljande kanter, tillverkad av terrakottalera. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

6. Liten form från Rice

En liten pajform i stengods, som även är fin som serveringsskål på bordet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

7. Pajform med avtagbara kanter från Masterclass

Vill du få riktigt krispiga kanter på din paj, är den här formen något för dig. Den varma luften strömmar enkelt genom formen och gör degen extra spröd. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

8. Klassisk vit pajform från Gerbera

En oval pajform som passar perfekt för matigare pajer som en shepard´s pie men också passar till en gratäng. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

9. Vacker design från Gustavsberg

Den här formen är från Gustavsbergs klassiska serie Snövit. Gedigen och vacker. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

10. Avlång pajform från Patisse

Om du är vill göra en tarte av något slag är en avlång pajform med avtagbar kant riktigt bra att ha. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

11. Böljande design från Sagaform

En söt pajform som passar sommarens alla fester och pajfikor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Foto: TT

LÄS MER:

Lättlagad fransk tomatpaj

Minipajer med hallon och nektarin

Så lyckas du med trendig banoffee-paj med dulce de leche och kanderade pekannötter