OLW:s Limited Edition är här – med hemlig smak

19 okt, 2023 
AvNami Kawakita
OLW:s Limited Edition är här – med hemlig smak
OLW lanserar en Limited Edition med en ny spännande smak. Så vad smakar de då? Det vet vi inte för det är hemligt. Men du kan gissa smaken och vinna snacks!
Annons
Så gör du festlig glöggsangria med granatäpple
Så gör du festlig glöggsangria med granatäpple

I chipsfabriken har någon spelat ett spratt
Chipsen har kryddats när alla sov en natt
Smaken är hemlig och du har chansen att ståta
Med svaret på denna grilljanta gåta

Vinterns Limited Edition från OLW är en helt ny spännande smak – men den är hemlig. Det är inget nytt med hemliga smaker, särskilt inte så här i vintertid, men detta är första gången inom snacks. Och visst blir man nyfiken? Påsen är full av ledtrådar och för den som vill finns en QR-kod på påsen som leder till hemsidan där du kan gissa smaken och vinna snacks.

Annons

– Vi är superglada och stolta över att få presentera Gissa smaken. Det känns roligt att få vara med och bidra till nytt samtalsämne när folk hemma i tv-soffan eller på en fest testar smaken för första gången och försöker lista ut vad det är. Det är en smak som vi hoppas att svenskar kommer både gilla och snacka om, säger Therese von Sydow, Brand Manager OLW.

Oroa dig inte, innehållsförteckningen är anpassad för att inte avslöja smaken, men följer alla gällande regler kring allergener och märkning.

Annons

Gissa smaken lanseras i limiterad upplaga och finns i din butik från v. 42. Så vad väntar du på? Vi springer till närmaste butik!

Annons