Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

OLW slutar sälja jordnötsringar

26 jan, 2017 
AvMinna Wallén-Widung
Är jordnötsringarna från OLW ett av dina favoritsnacks? Då får du skynda dig att bunkra upp, för redan den här veckan försvinner snacksen från många butikshyllor.
Annons
Jordnötsringar från OLW. Bakgrundsbild: Jimmy Flink
Jordnötsringar från OLW. Bakgrundsbild: Jimmy Flink

Jordnötsringarna har funnits i OLW:s sortiment sedan slutet av 1990-talet, men trots att de salta ringarna länge varit mångas favoritsnacks plockas nu bort ur sortimentet.

– Det finns helt enkelt inte samma efterfrågan längre, säger Stina Petrini, kommunikationschef hos Orkla som äger OLW.

Än så länge har inte OLW fått några reaktioner från sina kunder.

– Nej, det har vi inte fått. Produkten går ju ur sortimentet vecka fyra, så det har kanske inte hunnit få effekt än. Det är för tidigt att säga, säger Stina Petrini.

Snacks försvinner varje år

Stina Petrini säger att OLW tar bort produkter ur sitt sortiment varje år. Ofta är det olika chipssmaker som försvinner. Ibland kommer de tillbaka igen efter något år.

– Vi har så klart haft reaktioner när populära smaker försvunnit. Det har funnits en stor efterfrågan på att våra ugnsbakade chips ska komma tillbaka till exempel.

För den som inte klarar sig utan OLW:s jordnötsringar till fredagsmyset gäller det att springa till butiken för att bunkra upp. Redan den här veckan tas de nämligen bort från sortimentet.

UPPDATERAT! Esterella ger nu det lugnande beskedet att deras jordnötsringar kommer att finnas kvar.

Vilka chips är egentligen mest och minst onyttiga?
Vilka chips är egentligen mest och minst onyttiga?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons