Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Möt påsken med nya smaker från Lakrids by Bülow

13 mar, 2023 
AvNami Kawakita
Möt påsken med nya smaker från Lakrids by Bülow
Våren närmar sig med stormsteg. Det är inte bara värme och solljus vi har att se fram emot – det är även dags för påsktraditioner som äggmålning och påskäggsjakt! Ska vi inte ta och lägga till Lakrids by Bülow lakritsägg också?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Påsken – här är allt du behöver vetaBrand logo
Påsken – här är allt du behöver veta

Det börjar bli dags att vinka av ännu en lång vinter och äntligen välkomna våren. Med det kommer såklart också påsken! Är du en lakritsälskare så kanske denna påsk kan bli extra storslagen för just dig. Lakrids by Bülow bjuder nämligen på fantastiska smakupplevelser med nya påskkollektionen Easter. En kollektion innehållande tre smaker som går att köpa som ägg eller i den vackra Spring Collection Box. Den innehåller sju smaker av chokladöverdragen lakrits; givetvis de två limiterade påsksmakerna tillsammans med älskade favoriter, bland annat Salt & Caramel, Twisted Banana och Coconut. En perfekt påskgåva till lakritsfantasten!

Annons

Hållbarheten i fokus

Precis som alla Lakrids by Bülow produkter har även Easter kollektionen tagits fram med hållbarhet i fokus. Säsongens smaker kommer även att lanseras i burkar, som görs i 100% återvunnen plast, både var smak för sig och blandade. Kollektionen har fiffiga dra av-etiketter, med både en påskdesign och en design under. Det gör det möjligt att byta förpackningens utseende, så du kan njuta av lakritsen även när påsken är över (om det nu blir något över). Alla produkter är producerade i Köpenhamn och sedan 2020 har fabriken drivits med 100% grön energi.

I år lanserar Lakrids by Bülow påskkollektionen Easter, denna gång med en helt ny smak: Crunchy Toffee. Dessutom kommer kollektionen innehålla favoriten A – The Original och den saknade Crispy Caramel kommer på ett kärt återbesök. Nu kan du göra ett unikt och vackert påskägg som fungerar för både barn och vuxna.

Spring Selection Box ger dig åtta olika smaker av Lakrids by Bülows goda lakrits, 415 kr.
Spring Selection Box, 415 kr.

CRUNCHY TOFFEE

Den nya smaken Crunchy Toffee är en krämig sensation bestående av mjuk mjölkchoklad, franskt smör och grädde med små bitar av krispiga, söta karameller lindad runt en kärna av saltlakrits.

Crunchy Toffee, 480 g, 245 kr.
Crunchy Toffee, 480 g, 245 kr.

CRISPY CARAMEL

Den populära Crispy Caramel återvänder i år med ett nytt utseende. Ta en tugga av det vackra, spräckliga skalet och känn smaken av silkeslen dulcechoklad, perfekt blandad med rålakritspulver och en kärna av mjuk lakrits, berikad med havssalt för att höja smakupplevelsen.

Crispy Caramel, 480 g, 245 kr.
Crispy Caramel, 480 g, 245 kr.

A – THE ORIGINAL

Lakrids by Bülows lyxiga klassiker: A – The Original lanseras i äggform denna påsk. De kombinerade smakerna av mjuk lakrits med ett krämigt mjölkchokladslager, pudrat med lakritspulver är något som enligt många är beroendeframkallande.

A – The Original, 480 g, 245 kr.
A – The Original, 480 g, 245 kr.

Visste du att Lakrids by Bülow har som uppdrag att få hela världen att älska lakrits? Ett uppdrag som kan kännas hopplöst men med våren runt hörnet känns det som att även de mest bestämda lakritsskeptikerna kan vändas. Den 12 oktober 2021 lanserade Lakrids by Bülow världens största provtagningskampanj, #ShareItWithAHater. En kampanjfilm som lyfter fram varumärkets uppdrag att få världen att älska lakrits. Lakrids by Bülow kommer att erbjuda vem som helst, var som helst, ett gratisprov av deras lakrits – om de lovar att dela det polariserande mellanmålet med en hatare och gå med i varumärkesuppdraget. Enligt beräkningar kommer vad som tros vara världens största provtagning att omvandla 86 procent av världen till lakritsälskare på... 412 år och 292 dagar.

Annons