Ny Marabou Big Taste med smak av Nutty Choco Wafer

ny marabou

Marabou släpper en ny smak i serien Big Taste. Det rapporterar två stora snacks- och godiskonton på Instagram.
19 april, 2022
Marabou genom tiderna – minns du smakerna?
1:21

Efter reklamen: Marabou genom tiderna – minns du smakerna?

(1:21)

Slå på ljud

I produktserien Big Taste samlar Marabou chokladkakor med extra mycket smak och fyllning. Sedan tidigare finns Oreo Filled, Almond Caramel, Japp Peanut Caramel och Toffee Whole Nut.

Nu rapporterar två av de största svenska snacks- och godiskontona på Instagram att Marabou snart släpper ytterligare en kaka i den maxade ligan.

Gör egna Snickers, Twix och Bounty – bättre än originalen

Släpps i butik vecka 19

Instagramkontot Matsiktet skriver till sina drygt 28K följare att den nya Maraboukakan ska släppas i mitten på maj.

”Nu kommer snart en ny Marabou Big Taste: Nutty Choco Wafer. Finns i butik senast vecka 19”, skriver de och postar en bild på chokladen.

På produktbilden syns en chokladbit i genomskärning. Ett lager frasig våffla (tänk: glasstrut) och ett lager med knapriga hasselnötter har omslutits av den välkända mjölkchokladen.

Så smakar nya Marabou Nutty Choco Wafer

Kontot Sockertweeten som har knappt 12K följare på Instagram skriver att de har fått förhandsinformation om den nya smaken:

”Tack vare tips från en följare och information från Finland får vi veta att den stora chokladkakan Marabou Big Taste Nutty Choco Wafer är på väg hit!

Borde landa i butiker med allt annat nytt vecka 19. Sägs smaka Nutella och vara riktigt god. Kan det bli succé tror ni!?”, skriver de.

Här är sommarens glassnyheter från GB – släpper sex nya smaker

Baka en mjölkchokladkaka med kexbotten

Om du inte orkar vänta på att nyheten Nutty Choco Wafer ska landa i butik kan du baka dig en cheesecake med mjölkchoklad på chokladkexbotten. Bäst av allt är att du inte ens behöver en ugn!

Här finns ett läckert recept.

Foto: Produktbild