Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Ny Marabou Big Taste med smak av Nutty Choco Wafer

19 apr, 2022 
AvJessica Rådne
ny marabou
Marabou släpper en ny smak i serien Big Taste. Det rapporterar två stora snacks- och godiskonton på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Marabou genom tiderna – minns du smakerna?Brand logo
Marabou genom tiderna – minns du smakerna?

I produktserien Big Taste samlar Marabou chokladkakor med extra mycket smak och fyllning. Sedan tidigare finns Oreo Filled, Almond Caramel, Japp Peanut Caramel och Toffee Whole Nut.

Nu rapporterar två av de största svenska snacks- och godiskontona på Instagram att Marabou snart släpper ytterligare en kaka i den maxade ligan.

Släpps i butik vecka 19

Instagramkontot Matsiktet skriver till sina drygt 28K följare att den nya Maraboukakan ska släppas i mitten på maj.

”Nu kommer snart en ny Marabou Big Taste: Nutty Choco Wafer. Finns i butik senast vecka 19”, skriver de och postar en bild på chokladen.

Annons

På produktbilden syns en chokladbit i genomskärning. Ett lager frasig våffla (tänk: glasstrut) och ett lager med knapriga hasselnötter har omslutits av den välkända mjölkchokladen.

Så smakar nya Marabou Nutty Choco Wafer

Kontot Sockertweeten som har knappt 12K följare på Instagram skriver att de har fått förhandsinformation om den nya smaken:

”Tack vare tips från en följare och information från Finland får vi veta att den stora chokladkakan Marabou Big Taste Nutty Choco Wafer är på väg hit!

Borde landa i butiker med allt annat nytt vecka 19. Sägs smaka Nutella och vara riktigt god. Kan det bli succé tror ni!?”, skriver de.

Baka en mjölkchokladkaka med kexbotten

Om du inte orkar vänta på att nyheten Nutty Choco Wafer ska landa i butik kan du baka dig en cheesecake med mjölkchoklad på chokladkexbotten. Bäst av allt är att du inte ens behöver en ugn!

Här finns ett läckert recept.

Foto: Produktbild

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons