Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkarMidsommarmat

Svenska Nick's i exklusivt samarbete med The Kardashians

03 jun, 2024 
AvNami Kawakita
Svenska Nick's i exklusivt samarbete med The Kardashians
Svenska Nick's har gjort succé med sina snacks och glassar utan tillsatt socker – inte bara på hemmaplan utan även i USA. Nu lägger de i en ytterligare växel och teamar upp med inga mindre än The Kardashians!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Middag hos Wood #8: Chokladfudgepudding med glassBrand logo
Middag hos Wood #8: Chokladfudgepudding med glass

Du har inte missat Nick's färgglada förpackningar i frysdisken – glassen utan tillsatt socker, palmolja och gluten. 2019 gjorde Nick's entré på den amerikanska marknaden och har sedan dess klättrat till en nionde plats bland de mest sålda glassarna i lander!

På andra sidan Atlanten finns det fler stora utmanare och nu storsatsar Nick's i USA tillsammans med världens kanske mest kända familj – Kardashians-Jenner teamar nu upp med det svenska glassmärket. Nick’s har gjort ett ikoniskt samarbete med Kris Jenner och Khloé Kardashian, två av världens absolut största entreprenörer, influencers och tv-stjärnor.

Annons

I en video på Instagram får mor och dotter testa Swedish style light ice cream, och imponeras över Nick’s spännande smaker, alla med finurliga anspelningar till det svenska arvet. Där försöker de att uttala de svenska smakerna, vilket är lättare sagt än gjort! För att citera Kris Jenner, “Karamell med K, såklart att jag väljer den”. Se videon här!

Kris Jenner och Khloé Kardashian testar Swedish style light ice cream från svenska Nick's

– Samarbetet med Khloé och Kris går under temat Sundae Funday, där de sätter sin egen prägel på den amerikanska glassklassikern. Vi på Nick’s hoppas att människor världen över känner sig inspirerade att göra sin egen variant – oavsett tillfälle och veckodag, säger Johanna Strand, global marknadschef, Nick’s.

Annons