Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Max lanserar sötpotatispommes på menyn

14 jan, 2021 
AvEmma Castman
Föredrar du sötpotatispommes framför traditionella pommes? Då är Max senaste tillskott på menyn definitivt något för dig. Läs mer om nyheten här!
Annons
7 tips för att lyckas med dina hamburgareBrand logo
7 tips för att lyckas med dina hamburgare

Många tycker mer om sötpotatispommes än traditionella pommes frites. Den söta smaken i kombination med den krispiga ytan gör sig bra till grillat, fisk – och så klart burgare. Något Max tagit i beaktande när de utvecklat sin meny.

Nytt på Max 2021: Pommes på sötpotatis

Nu adderar de nämligen sötpotatispommes till sortimentet. Det nya tillbehöret är något smalare än traditionella sötpotatispommes, vilket gör att krispigheten bevaras längre.

– Vi visste vad vi var ute efter när vi letade efter våra nya Sweet Potato Fries och de är goda som de är, men vill man trappa upp smakupplevelsen ytterligare tycker jag definitivt man ska köpa en dipsås till. En av mina favoriter till Sweet Potato Fries är vår smältost, kombinationen av söta och krispiga fries med krämig och salt smältost är en riktig fullträff. Annars passar Hot Creole bra, det söta med det starka är grymt, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max, i ett pressmeddelande.

Annons

Grand Deluxe Smokey Chipotle kommer tillbaka

Förutom sötpotatispommes har Max även låtit Grand Deluxe Smokey Chipotle göra entré på menyn. Det är andra året i rad som burgaren, med jalapeño, cheddarost, majonnäs, picklad rödlök och isbergssallad, finns att beställa – och precis som med många av Max andra burgare går den att få med kött, halloumi, kyckling eller Delifresh Plant Beef.

– Jag gillar att Smokey Chipotle inte är en för överväldigande BBQ-upplevelse. Vanligtvis när man äter BBQ bestämmer man själv hur mycket av varje maträtt man stoppar på gaffeln, det går inte att göra på burgare – så därför upplever jag att många blir lite väl söta. När vi tog fram Smokey Chipotle ville vi ha den åt det rökigare hållet och nu när det går att komplettera med Sweet Potato Fries tycker jag att BBQ-upplevelsen blir perfekt avvägd, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max.

Nyheterna Grand Deluxe Smokey Chipotle och Sweet Potato Fries går att beställa på alla Max restauranger, men tiden är begränsad. Nytillskotten finns nämligen bara på menyn mellan den 14 januari och 17 mars.

Foto: Max

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons