Lyxig helgmeny med päron, viltfärs och svamp

Recept på getostsnittar, viltfärsbiffar och chokladdoppade fikon

Getostsnittar med päron, färsbiffar med krämig svampsås och chokladdoppade fikon. Unna dig en riktigt god trerättersmiddag utöver det vanliga!
21 oktober, 2019

Förrätt:

Lyxiga getostsnittar med päron och pinjenötter

Snittar kan aldrig gå fel! Dessa krämiga getostsnittar med päron och pinjenötter är underbara både i sin konsistens och smak. Toppa med honung för bäst resultat.

Getostsnittar med päron och pinjenötter.

Till receptet >>

Huvudrätt:

Färsbiffar med krämig svampsås och potatis

En riktigt tidlös matklassiker! Färsbiffar med svampsås och potatis är en uppskattad favorit för hela familjen. Variera färs efter tycke och säsong – rätten är förstås lika god vegetarisk.

Färsbiffar med krämig svampsås.

Till receptet >>

Efterrätt:

Chokladdoppade fikon med vispad grädde

Sötsyrlig efterrättsperfektion. Chokladdoppade fikon är både lätta att göra och magiskt goda. Servera godbitarna med lättvispad grädde eller vaniljglass. Mums!

Chokladdoppade fikon.

Till receptet >>

LÄS MER: Helgmeny med snittar, oxfilé och chokladkaka

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: