Lyxig helgmeny med päron, viltfärs och svamp
- AvLinnéa Ruiz Mutikainen
 
Getostsnittar med päron, färsbiffar med krämig svampsås och chokladdoppade fikon. Unna dig en riktigt god trerättersmiddag utöver det vanliga!
Förrätt:
Lyxiga getostsnittar med päron och pinjenötter
Snittar kan aldrig gå fel! Dessa krämiga getostsnittar med päron och pinjenötter är underbara både i sin konsistens och smak. Toppa med honung för bäst resultat.
Till receptet >>
Huvudrätt:
Färsbiffar med krämig svampsås och potatis
En riktigt tidlös matklassiker! Färsbiffar med svampsås och potatis är en uppskattad favorit för hela familjen. Variera färs efter tycke och säsong – rätten är förstås lika god vegetarisk.
Till receptet >>
Efterrätt:
Chokladdoppade fikon med vispad grädde
Sötsyrlig efterrättsperfektion. Chokladdoppade fikon är både lätta att göra och magiskt goda. Servera godbitarna med lättvispad grädde eller vaniljglass. Mums!