Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Lussesemlan gör succé på Möllans Café

20 nov, 2015
AvCassandra Lindblom
Lussesemlan gör succé på Möllans Café.
Efter den stora semmeltrenden i våras där bland annat semmelwrappen och semmelburgaren gjorde succé kommer nu lussesemlan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är Möllans Café i Sjöbo som från och med idag säljer lussesemlan som är en helt vanlig lussebulle fylld med grädde och mandelmassa. Bakom kreationen står bagaren Corinne Persson.

– Jag satt och tänkte lite på vad vi kunde på sälja nu till jul som var lite roligt. Och lussebullen påminner ju mycket om en vanlig vetebulle då kan man lika gärna göra en semla av den, säger Corinne.

Lussesemlan kommer att säljas fram till jul och visst blir man sugen att testa?

Lussesemlor i långa rader!
Lussesemlor i långa rader!
Så här ser lussesemlan ut inuti.
Så här ser lussesemlan ut inuti.
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons