Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

ELLE Mat & Vins Jenny Norberg svarar på läsarnas frågor om sommarmat

03 jun, 2022 
AvRedaktionen ELLE
ELLE Mat & Vins editionschef Jenny Norberg bjöd in till livechatt med ELLE Members. Dessert till många? Sommarens godaste grillmeny? Och vegetarisk mat som är enkel att få till? Vår matexpert ger svar!
Annons

Under våren har vi bjudit in ELLE Members att livechatta med redaktionen. ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth svarade på frågor om sommarstil och alla som är medlemmar i världens bästa community (ELLE Member, alltså) hade chansen att ställa sina frågor direkt till modeexperten. Josefine pratade med Members om trender, stylingtips och sommarens bästa köp. Om du missade chatten kan du läsa ikapp frågorna och svaren här!

Även ELLEs beautyredaktör Carin Hellman har haft ett härligt sommarsnack med er läsare. Temat var då sommarens skönhet. Vilken SPF är bäst för fet hy? Varför är C-vitamin bra? Bästa budgetmascaran? Och kan man vara i solen med retinol? Det var några av frågorna som Carin fick svara på och hennes tips hittar du här.

Livechatta med ELLE Mat & Vins Jenny Norberg

Och nu var det dags igen! I veckan bjöd ELLE Mat & Vins editionschef Jenny Norberg in ELLE Members till livechatt om sommarmat. Vegetarisk meny, godast på grillen, tilltugg till fördrinken – se matexpertens svar nedan!

Annons

LIVECHATT PÅ ELLE MEMBER

Alla ELLE Members livechattar ligger inne på ”Min sida” – som du kommer åt genom att logga in på ditt Member-konto. Klicka på Min sida/Logga in i menyraden längst upp till höger här, så hittar du rätt!

Det här är ELLE MEMBER

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemsskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event, komma närmre redaktionen – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community
Annons