ELLEs beautyredaktör Carin Hellman svarar på läsarnas frågor

ELLEs beautyredaktör Carin Hellman svarar på läsarnas frågor

ELLEs beautyredaktör Carin Hellman bjuder in till livechatt med ELLE Members. Vilken SPF är bäst för fet hy? Varför är C-vitamin bra? Och kan man vara i solen med retinol? Skönhetsexperten ger svar.
19 maj, 2022

Förra veckan bjöd ELLE Member in till en livechatt med ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth. Temat var sommarstil och alla som är medlemmar i världens bästa community (ELLE Member, alltså) hade chansen att ställa sina frågor direkt till modeexperten. Josefine pratade med Members om trender, stylingtips och sommarens bästa köp. Bröllop var också ett populärt tema som togs upp. Om du missade chatten kan du läsa ikapp frågorna och svaren här!

Och nu var det dags på nytt! Torsdagen den 19 maj kl. 10.00 bjöd ELLEs beautyredaktör Carin Hellman in ELLE Members till livechatt om sommarens skönhet.

LÄS HELA LIVECHATTEN MED ELLES BEAUTYREDAKTÖR Carin Hellman HÄR

Vilken SPF är bäst för fet hy? Varför är C-vitamin bra? Bästa budgetmascaran? Och kan man vara i solen med retinol? Det här var några av frågorna som Carin fick svara på. Se alla hennes tips nedan!

LIVECHATT PÅ ELLE MEMBER

Alla ELLE Members livechattar ligger inne på ”Min sida” – som du kommer åt genom att logga in på ditt Member-konto. Klicka på Min sida/Logga in i menyraden längst upp till höger här, så hittar du rätt!

Är du ännu inte medlem? Signa upp dig gratis här för att kunna vara med och ställa frågor!

Det här är ELLE MEMBER

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemsskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event, komma närmre redaktionen – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

LÄS MER OM OCH BLI ELLE MEMBER HÄR

Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud