ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth svarar på läsarnas frågor om sommarmode

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth svarar på läsarnas frågor om sommarmode

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth bjöd in till livechatt med ELLE Members. Vilka är sommarens bästa nyckelplagg? Vilken färg är trendigast? Och hur stylar man de vita jeansen? Här är modeexpertens svar.
13 maj, 2022

I veckan bjöd ELLE Member in till en livechatt med ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth. Temat var sommarstil och alla som är medlemmar hade chansen att ställa sina frågor direkt till modeexperten.

Josefine pratade med Members om trender, stylingtips och sommarens bästa köp. Bröllop var också ett populärt tema som togs upp.

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth – så stylar du jeansjackan till alla tillfällen

Livechattar på ELLE Member

Missade du livechatten den här gången? Misströsta inte! Nedan kan du läsa ikapp såväl frågor som svar – och vi kommer dessutom att köra livechatt vid ytterligare två tillfällen i vår.

Torsdagen den 19 maj kl. 10.00 kan du som är ELLE Member livechatta med ELLEs beautyredaktör Carin Hellman och 31 maj kl. 15.00 drar vi igång en ny livechatt med ELLE mat & vins editionschef Jenny Norberg. Mer info om detta kommer!

Alla ELLE Members livechattar ligger inne på ”Min sida” – som du kommer åt genom att logga in på ditt Member-konto. Är du ännu inte medlem? Signa upp dig gratis här för att kunna vara med och ställa frågor!

LÄS HELA LIVECHATTEN MED ELLES STYLINGREDAKTÖR JOSEFINE KANTH HÄR

Vilka är sommarens bästa nyckelplagg? Vilken färg är trendigast? Och hur stylar man de vita jeansen? Det här var några av frågorna som Josefine fick svara på. Se alla hennes tips nedan!

Det här är ELLE MEMBER

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemsskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event, komma närmre redaktionen – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

LÄS MER OM OCH BLI ELLE MEMBER HÄR

Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud