Lättlagad trerättersmeny – signerad Catarina König
Här bjuder jag på en enkel men otroligt lyxig trerätters där vi börjar med en vegetarisk carpaccio med fikon. En supergod förrätt som alla älskar! Lätt att göra är den också. Varmrätten är en smörig och krämig citronrisotto att avnjuta precis som den är. När en risotto är perfekt, är det riktigt, riktigt gott. Tips är att servera smörstekt grön sparris till om du vill göra den mer matig. Desserten är en hemgjord blodapelsinsorbet som toppas med en god och gräsig olivolja – ett fräscht avslut på en härlig middag. Lyx i all enkelhet, skulle jag kalla det.
FIKONCARPACCIO MED HEMGJORD PESTO OCH BURRATA
En vegetarisk variant på den omåttligt populära förrätten!
Recept på fikoncarpaccio>>
KRÄMIG CITRONRISOTTO
Det känns alltid lyxigt att bli bjuden på risotto och det är inte särskilt svårt att göra!
Recept på citronrisotto>>
BLODAPELSINSORBET MED OLIVOLJA OCH FLINGSALT
Olivolja låter kanske inte som något för desserten, men prova!