Lyxig trerättersmeny som dessutom är lättlagad

Lyxig trerättersmeny som dessutom är lättlagad

Slå på stort mitt i veckan med en lyxig trerättersmeny. Wow-faktor utlovas utan att den är svår att laga!
19 april, 2022
2:00

Efter reklamen: Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

(2:00)

Vi borde ha det som tradition att börja varje vecka med en riktigt lyxig och lättlagad trerättersmeny. Starta med en skaldjurstallrik med räkor, havskräftor och ostron. Misomajon till förhöjer smakerna. Huvudrätten är en flankstekssallad med radicchio, avokado och frisk limedressing. Det är lime även i efterrätten – mini-limepajer med grädde och pistaschnötter. Smaklig måltid!

SKALDJURSTALLRIK MED MISOMAJO

Det går bra att byta ut något skaldjur mot till exempel krabbklor.

Till recept>>

Börja middagen med en lyxig skaldjurstallrik med misomajo
Columbus Leth

FLANKSTEKSSALLAD MED LIMEDRESSING

Saftig flankstek med mycket smak blir supergott i en fräsch sallad!

Till recept>>

Så enkelt gör du en flankstekssallad med limedressing
Columbus Leth

MINI-LIMEPAJER MED GRÄDDE OCH PISTASCHNÖTTER

Perfekta efterrätter som går att förbereda dagen före och förvara i kylen fram till servering.

Till recept>>

Baka mini-limepajer med grädde och pistaschnötter
Columbus Leth