Här är helgmenyn med det lilla extra

Här är helgmenyn med det lilla extra

En krämig soppa, lyxig fisk och små frasiga bakelser gör helgmiddagen lite lyxigare och lite härligare!
19 april, 2022
3 matiga våfflor
1:25

Efter reklamen: 3 matiga våfflor

(1:25)

Slå på ljud

Kickstarta helgen med en lyxig trerättersmeny med det lilla extra! Ni startar med en klassisk krämig blomkålssoppa med vitt vin och räkor. Till varmrätt slår du middagsgästerna med häpnad med torskryggen som serveras med citron-, soja- och brynt smör-sås. En magisk kombination! Till efterrätt blir det frasiga små petit-chouer som gästerna får fylla med det de gillar. Vad sägs om glass, nutella, grädde eller frukt?

KRÄMIG BLOMKÅLSSOPPA MED VITT VIN OCH RÄKOR

Len och god, med en knaprig topping av blomkål, salladslök och räkor.

Till recept>>

Börja middagen med en krämig blomkålssoppa med vitt vin och räkor
Columbus Leth

TORSKRYGG MED CITRON-, SOJA- OCH BRYNT SMÖR-SÅS

Brynt smör är verkligen en magisk ingrediens, extra gott till fisk!

Till recept>>

Imponera på gästerna med torskrygg i citron-, soja- och brynt smör-sås
Columbus Leth

FRASIGA PETIT-CHOUER MED GLASS OCH CHOKLADSÅS

Frasiga små frestelser, fyll med vad du önskar: Nutella, glass, grädde, frukt eller sylt.

Till recept>>

Avsluta med frasiga petit-chouer med glass och chokladsås
Columbus Leth