Här öppnar gymmet där du kan dricka skumpa och träna

Drick skumpa och träna på Repeat i Malmö.

Gillar du att träna och dricka skumpa – och har drömt om att göra det samtidigt? Då är du precis en sådan medlem som gymmet Repeat söker!
03 september, 2018

Pumpande basgång, klubbelysning och förstås champagne. Nu öppnar Repeat i Malmö, en dansk gymkedja med ett lite annorlunda träningskoncept. Här spelar nämligen live-DJ:s under passen – samtidigt som drinkar serveras.

Riktar sig till millennials

Enligt Angelica Brundin, platschef på Repeat Malmö, riktar man främst in sig på millennials i åldrarna 20-40 år som gärna rör sig ute i nattlivet.

– Vi vill sudda ut linjerna och  fokusera på livsstil. Det är okej att festa till det och parta ibland, på samma gång som man mår bra och tränar. Vi vill erbjuda millennials den miljön som de trivs med att vistas i. Det är det som millennials vill ha, säger hon till Expressen.

Gymmet kommer även att arrangera särskilda events för sina medlemmar, exempelvis ”bubbles and squat” och ”cocktails and kettlebell”.

Ett gym med nattklubbsbelysning. Snart öppnar Repeat i Malmö.

En av Repeats lokaler i Danmark. Snart öppnar gymmet i Malmö.

Kontroversiell kombination

Men kombinationen alkohol och träning är kontroversiell för många. Dock tror inte Brundin att det ena behöver utesluta det andra.

– Vi tror på en sund livsstil och en lagom-mentalitet, man ska kunna göra lite av båda. Vill man kombinera träning 5 dagar i veckan och fest på helgen ska man kunna det och ändå må bra, menar hon.

Repeat slår upp portarna i köpcentret Triangeln den 29 september.

Läs också: Här kan du klappa alpackor och dricka prosecco!

Här kan du klappa alpackor och dricka prosecco!

Här kan du klappa alpackor och dricka prosecco!

Foto: IBL/Shutterstock, Repeat Facebook
Artikeln publicerades först på MåBra.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: