Grand Hôtel presenterar årets cocktailmeny Interactions

Grand Hôtel presenterar årets cocktailmeny Interactions
Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm presenterar årets cocktailmeny Interactions – som är en hyllning till de stora och små ögonblick som utspelar sig mellan människor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Drinkar #2 - Rökig old fashioned med chokladbitters

Brand logo
Drinkar #2 - Rökig old fashioned med chokladbitters

I Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm möts människor dagligen, i såväl stora som små ögonblick. Det kan vara allt från ett första möte, en spontan konversation, kärlek vid första ögonkastet eller ett affärsmässigt handslag. Det är just dessa ögonblick som inspirerat årets cocktailmeny Interactions.

Framsidan på Grand Hotels cocktailmeny Interactions

– Vi vill förvandla dessa ögonblick till smakupplevelser där varje servering blir ett möte i sig – en sorts dialog mellan gästen och servitören, där timing, presentation och interaktion skapar stunden som gör varje cocktail unik. Det är vår mest känslomässiga och möjligtvis även vår mest smaksäkra meny hittills, säger Anton Windmar, Bar Manager i Cadierbaren, om årets koncept.

Cocktailmenyn kommer tillsammans med svartvita skisser som fångar de många möten och stämningar som fyller Cadierbaren. På samma sätt är varje cocktail en egen interaktion i sig, där smak, doft, rörelse och presentation samspelar för att skapa unika upplevelser: från dramatiken när en cloche lyfts i Service!, till de droppar saltvatten med samma salthalt som riktiga tårar som serveras i Tears at the Airport. På menyn finns också välkomponerade alkoholfria drinkar.

Nytt för i år är att alla gäster som beställer en cocktail serveras en inledande alkoholfri välkomstcocktail, eller en palats cleanser, som förbereder gästerna på vad som väntar och visar på Cadierbarens ambition att skapa en oförglömlig upplevelse från början till slut.

Interactions lanseras den 4 november 2025 och är framtagen av Cadierbarens barteam, med barchef Anton Windmar i spetsen.

Foto: Adam Solberg