Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Från vin till matkassar – 6 goda saker att beställa hem till dörren

18 mar, 2020 
AvRebecca Wictor
mat och dryck hem till dörren
Det finns så mycket gott att beställa hem till dörren i dag. Allt från vin till färdiga matkassar. Här listar vi våra favoriter.
Annons

I dag behöver man verkligen inte gå till affären, om man inte vill. Allt gott du kan tänka dig finns att beställa hem till din dörr. Från färdiga matkassar till utvalda vinlådor och allt håller riktigt hög kvalitet. Perfekt för både småbarnsfamiljen där tiden är dyrbar men även för finsmakaren som vill unna sig en lyxig mat- och dryckesupplevelse. Här listar vi några av våra absoluta favoriter att få hemkört till dörren.

6 bra matkassar och vinlådor du kan få hemkörda

1. Flexitariankassen från Hemfrid

Hemfrid matkasse flexitarian

För dig som vill göra ett klimatvänligt och hälsosamt val. I denna kasse har Hemfrid valt att utesluta rött kött och därför passar påsen dig som försöker äter mer vegetariskt, men inte vill utesluta fågel och fisk. Vad sägs om teriyaki- och sesamlax med pak choi och ris? Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

2. Linas inspirationskasse

Linas matkasse

Den här kassen passar dig som vill ta ut svängarna lite mer i köket och prova något nytt. Det kan vara allt från tempurafritering till att göra egna dumplings. Här kan du köpa den (reklamlänk)

3. Premiumkasse från Matkomfort

Premiumkasse matkomfort

Den här kassen passar dig som snabbt vill ha maten på bordet, utan att tulla på kvaliteten. Det enda du behöver ha hemma är salt, pappar och ett stekjärn. Matkomforts kockar gör till exempel egna såser som skickas med. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

4. Matlådor från Simple feast

Matkasse Simle Feast

Ännu ett alternativ för dig som vill njuta av god mat på nolltid. Med Simple feast matlådor har du maten på bordet inom 10 minuter. Enkla, gröna och väldigt goda rätter som bành mí med ostronskivling är förberett så att du bara behöver sätta sista touchen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

5. Premiumkasse från City Gross

Citygross matkasse

Den här kassen innehåller rätter som torskfilé med brynt apelsinsmör och högrevsburgare med picklad rödkål. Ett bra alternativ för dig som gillar vardagslyx! Här kan du köpa den (reklamlänk)

6. Bubbelboxen från Vinoteket

Låda med vin hem till dörren

För dig som även vill beställa hem god dryck, finns det gott om bra lådor att välja mellan hos Vinoteket. Vår favorit just nu är helt klart bubbelboxen! I den får du en blandning av prosecco, cava, spumante med mera. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Foto: TT

LÄS MER:

Annons