Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

ELLEs influencers: 5 magiska recept du måste testa

30 mar, 2020 
5 goda recept att testa, ELLEs influencers tipsar
Från citrusgröt och hemmagjord pasta till sellerijuice och bananbröd. ELLEs influencers delar med sig av sina bästa recept som sätter lite guldkant på vardagen. Varsågod!
Annons

Matlagning och bakning är perfekta sysselsättningar när hemmalivet står i fokus. ELLEs influencers har delat med sig av några receptfavoriter just nu – från hemmagjord pasta till festligt bananbröd. Riktig vardagslyx helt enkelt!

1. Mumsig citrusgröt med valnötter

Citrusgröt med valnötter och apelsin

Vårvärmen är inte riktigt här än och då kan det vara skönt att börja dagen med en värmande gröt. Elsa Billgren tipsar om ett recept som har seglat upp som storfavorit – härlig citrusgröt med valnötter, apelsin och lite flingsalt. Det kan knappast bli godare!

Annons

2. Grön juice med avokado, selleri och bladspenat

Grön juice med selleri, avokado och citron

Kickstarta dagen med en juice full av nyttigheter! Michaela Delér inleder sina dagar med en grön juice som du inte får missa. Ett perfekt sätt att boosta kroppen och säkerställa det dagliga grönsaksintaget.

3. Lyxigt bananbröd

Recept på bananbröd

Vem älskar inte bananbröd? Passa på att baka eget – det är betydligt enklare än vad man kan tro. Frida Fahrman delar med sig av sitt nya favoritrecept som dessutom är glutenfritt. Perfekt till frukost, brunch eller mellis!

Annons

4. Hemmagjord pasta – grundrecept

Grundrecept på hemmagjord pasta

Ta tillfället i akt och testa något nytt – som att göra hemmagjord pasta från scratch. Sofia Wood delar ofta med sig av drömmig matinspiration (du har väl inte missat hennes kokbok Chez Wood?) och bjuder nu på ett grundrecept för hemmagjord pasta. Utmaning utlovas men resultatet blir långt ifrån dåligt!

5. Glutenfri bovetevåffla på prosecco

Recept på bovetevåffla med prosecco

En våffla med det lilla extra! Johanna Ljunggren (Detoxlife) bjöd på ett lyxigt recept inför våffeldagen, men lite guldkant på vardagen behövs mer än en gång om året. Bovetevåfflan är helt glutenfri och prosecco ersatte vatten – så festligt!

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons