ELLEs influencers: 5 magiska recept du måste testa

5 goda recept att testa, ELLEs influencers tipsar

Från citrusgröt och hemmagjord pasta till sellerijuice och bananbröd. ELLEs influencers delar med sig av sina bästa recept som sätter lite guldkant på vardagen. Varsågod!
30 mars, 2020

Matlagning och bakning är perfekta sysselsättningar när hemmalivet står i fokus. ELLEs influencers har delat med sig av några receptfavoriter just nu – från hemmagjord pasta till festligt bananbröd. Riktig vardagslyx helt enkelt!

1. Mumsig citrusgröt med valnötter

Vårvärmen är inte riktigt här än och då kan det vara skönt att börja dagen med en värmande gröt. Elsa Billgren tipsar om ett recept som har seglat upp som storfavorit – härlig citrusgröt med valnötter, apelsin och lite flingsalt. Det kan knappast bli godare!

Till receptet >>

2. Grön juice med avokado, selleri och bladspenat

Kickstarta dagen med en juice full av nyttigheter! Michaela Delér inleder sina dagar med en grön juice som du inte får missa. Ett perfekt sätt att boosta kroppen och säkerställa det dagliga grönsaksintaget.

Till receptet >>

3. Lyxigt bananbröd

Vem älskar inte bananbröd? Passa på att baka eget – det är betydligt enklare än vad man kan tro. Frida Fahrman delar med sig av sitt nya favoritrecept som dessutom är glutenfritt. Perfekt till frukost, brunch eller mellis!

Till receptet >>

4. Hemmagjord pasta – grundrecept

Ta tillfället i akt och testa något nytt – som att göra hemmagjord pasta från scratch. Sofia Wood delar ofta med sig av drömmig matinspiration (du har väl inte missat hennes kokbok Chez Wood?) och bjuder nu på ett grundrecept för hemmagjord pasta. Utmaning utlovas men resultatet blir långt ifrån dåligt!

Till receptet >>

5. Glutenfri bovetevåffla på prosecco

En våffla med det lilla extra! Johanna Ljunggren (Detoxlife) bjöd på ett lyxigt recept inför våffeldagen, men lite guldkant på vardagen behövs mer än en gång om året. Bovetevåfflan är helt glutenfri och prosecco ersatte vatten – så festligt!

Till receptet >>

LÄS MER:

ELLEs influencers tipsar om saker att göra hemma

Satsa på soul food – 5 hälsosamma recept för kropp och själ

5 hälsosamma pannkakor till helgfrukosten