Chiara Ferragni och Nespresso lanserar nytt kaffe

Chiara Ferragni och Nespresso lanserar nytt kaffe

Den italienska modeikonen Chiara Ferragni lanserar tillsammans med Nespresso det nya kaffet Milano Intenso – en hyllning till italiensk kaffekultur och Milanos livliga karaktär.
18 januari, 2023
Så gör du den klassiska drinken Espresso Martini
0:39

Efter reklamen: Så gör du den klassiska drinken Espresso Martini

(0:39)

Slå på ljud

Nespresso har slagit sig samman med den italienska modeikonen Chiara Ferragni och lanserar nu en hyllning till Milanos livliga karaktär och den italienska kaffekulturen – resultat blev Milano Intenso.

Den nya kaffesmaken Milano Intenso släpps i limiterad upplaga och blir en del av kaffesamlingen Ispirazione Italiana som lyfter fram det bästa av italienskt kaffe. I Milano Intenso hittar vi klassiska toner av rostat korn och kakao, med en hint av bröd och mörk choklad. Dessa smaker fångar Italiens historia, elegans och kaffeexpertis. Milano Intenso gör sig allra bäst som en cappuccino, då kommer tonerna av peppar, bär och frukt fram.

Chiara Ferragni har designat en exklusiv kaffemugg i guld, inspirerad av Duomi di Milanos spiror.

Chiara Ferragni har designat en exklusiv kaffemugg i guld, inspirerad av Duomi di Milanos spiror.

Pannacotta med kaffe och chokladcrunch – godaste receptet

Med inspiration från Milano

För detta samarbete har Chiara varit på en resa genom kaffets Italien för att utforska smaker och regionala kaffetraditioner tillsammans med välkända historikern Filippo Cosmelli. Se bara på designen på denna begränsade utgåva som verkligen fångar Chiara Ferragnis vision av Milano – historiska Villa Necchis omtalade gröna design och katedralen Duomo di Milanos gulddetaljer syns genomgående i samarbetet.

Den nya kaffesmaken Milano Intenso släpps i limiterad upplaga och blir en del av kaffesamlingen Ispirazione Italiana

Den nya kaffesmaken Milano Intenso släpps i limiterad upplaga och blir en del av kaffesamlingen Ispirazione Italiana.

Dessutom har Chiara Ferragni tagit fram en exklusiv termosmugg i guld som är inspirerad av katedralen Duomi di Milanos ikoniska spiror.

Nespresso och Chiara Ferragnis senaste samarbete är en hyllning till italiensk kaffekultur.

– Min kärlek till kaffe och Italien har inga gränser, så det var självklart att samarbeta med Nespresso igen för att ta fram den här limiterade upplagan. Det nya kaffet och termosmuggen har inspirerats av Rom och Milanos rika kultur. Jag är så exalterad över att ge liv till ett så välsmakande kaffe tillsammans med en vacker termosmugg som kaffeälskare kan njuta av när de är på språng, berättar Chiara Ferragni.

Från och med den 16 januari finns Milano Intenso, pris 57,90 kr, och Touch Termosmugg , 300 kr, i Nespressos boutiques samt på www.nespresso.com/se.