Catarina Königs lättlagade lyx – 3 recept
Här har jag skapat en trerätters för en jubilar. Vi startar firandet med en råraka med citronkräm, löjrom och dillolja. Rårakan görs, hör och häpna, i våffeljärnet. Har du inte testat så är det dags – det blir krispigt och perfekt! Till varmrätt bjuder jag på rödvinsbrässerat lammlägg med parmesanpotatismos och underbar skysås. Perfekt varmrätt, den är lätt att förbereda och göra till många. En frisk och fräsch cheesecake i glas toppad av lemoncurd blir det till dessert. Enkel att göra till många och perfekt dessert att förbereda långt innan.
VÅFFELRÅRAKA MED CITRONKRÄM
Den här lyxiga förrätten toppas även med löjrom och grön dillolja.
Recept på våffelråraka>>
LAMM I RÖDVIN MED PARMESANPOTATISMOS
Mört kött som faller isär med extra lyxigt potatismos. Mums!
Recept på lamm i rödvin>>
VANILJCHEESECAKE I GLAS OCH LEMONCURD
Bra dessert till många som går utmärkt att förbereda en eller två dagar innan.