Alkoholfria Lime Daiquiri är tillbaka på Systembolaget

Alkoholfria Lime Daiquiri är tillbaka på Systembolaget

Emily Wilson
Det känns sällan särskilt lyxigt att få en läsk eller ett glas vatten i handen när det vankas fest. Men nu är ISH Lime Daiquiri tillbaka på Systembolaget – den perfekta alkoholfria drinken att släcka törsten med!
26 april, 2023
Så gör du alkoholfri Virgin Pina Colada
0:43

Efter reklamen: Så gör du alkoholfri Virgin Pina Colada

(0:43)

Slå på ljud

Efterfrågan på goda alkoholfria drycker är större än någonsin. Vi törstar efter något gott och uppfriskande som ändå är likvärdigt en drink i smaken men utan effekten av alkohol.

ISH, som tack vare sitt nyskapande arbete redan blivit ett av de mest prisbelönta alkoholfria företagen i världen, har lanserat både rom, gin och tequila utan alkohol. Företagets mål är att alla ska kunna njuta av en god drink och sociala sammanhang, oavsett vad man väljer att ha i glaset. Prisbelönta ISH Lime Daiquiri har fått pris för bästa alkoholfria cocktail och nu gör den come back på Systembolaget!

För andra året i rad för ISH Lime Daiquiri come back på Systembolaget
finn peper
3 goda alkoholfria drinkar – för alla tillfällen

– När jag startade ISH för ungefär fem år sen, som en av de allra första inom NA-kategorin, var det med en ambition att göra det enkelt att dricka mer medvetet. Vi är därför glada att vår Lime Daiquiri är tillbaka på Systembolaget för andra året i rad. Genom att erbjuda alkoholfria alternativ som levererar prisbelönt smak och kombinerar lekfullhet med medvetenhet, vill vi att alla ska kunna njuta av en god drink i sommar, säger Morten Sørensen, grundare av ISH.

ISH version av den klassiska drinken är tillverkad av naturliga ingredienser och har den välbekanta smaken av mörk rom med en fräsch syrlighet från lime med lite sötma och hetta. Ett friskt och gott alternativ som är som gjorda för varma sommardagar. Dessutom kommer den i en miljövänlig burk som är lätt att ta med på picknicken.

Lime Daiquiri (191715), 24,90kr + pant.
TRENDSHOTS.DK

ISH alkoholfria färdigblandade Lime Daiquiri (191715) finns tillgänglig i Systembolagets tillfälliga sortiment från den 1 juni och tre månader framåt och kostar 24,90 kr + pant.