5 härliga påskrecept till påskmiddagen

Påskmiddag och påsklunch

5 påskrecept med det lilla extra! Potatiskräm med rågbrödssmulor, kryddig sillsallad, gravad lax med asiatiska smaker, grön kycklingsallad och rosenägg.
25 mars, 2020

1. Potatiskräm med rågbrödssmulor

Lättlagad och god! Potatiskräm är det perfekta tillbehöret. Garnera med purjo, rågbrödssmulor och finhackad gräslök.

Till receptet >>

Recept på potatiskräm med rågbrödssmulor

Potatiskräm med rågbrödssmulor.

2. Kryddig sillsallad med ägg

Vad vore påsken utan sill? Ingenting! Denna kryddiga sillsallad med ägg är ett måste. Servera med rågbröd och kokta ägg.

Till receptet >>

Recept på kryddig sillsallad med ägg

Kryddig sillsallad med ägg.

3. Gravad lax med asiatiska smaker

Lax i ny tappning! Denna gravade lax med asiatiska smaker är både fräsch och god.

Till receptet >>

Recept på gravad lax med asiatiska smaker

Gravad lax med asiatiska smaker.

4. Läcker grön kycklingsallad

Vår nya salladsfavorit! Denna gröna kycklingsallad är underbart god. Garnera gärna med ärtskott eller färska kryddörter.

Till receptet >>

Läcker grön kycklingsallad.

5. Söta och supergoda rosenägg

Underbar påskefterrätt med det lilla extra! Bjud på söta rosenägg av marsipan. Strö över rosenblad vid servering.

Till receptet >>

Recept på söta och supergoda rosenägg

Söta och supergoda rosenägg.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

LÄS MER:

Klassisk påskmeny med en twist

Vegansk påskmat – 10 goda recept

10 enkla påskdesserter