1. Potatiskräm med rågbrödssmulor
Lättlagad och god! Potatiskräm är det perfekta tillbehöret. Garnera med purjo, rågbrödssmulor och finhackad gräslök.
2. Kryddig sillsallad med ägg
Vad vore påsken utan sill? Ingenting! Denna kryddiga sillsallad med ägg är ett måste. Servera med rågbröd och kokta ägg.
3. Gravad lax med asiatiska smaker
Lax i ny tappning! Denna gravade lax med asiatiska smaker är både fräsch och god.
4. Läcker grön kycklingsallad
Vår nya salladsfavorit! Denna gröna kycklingsallad är underbart god. Garnera gärna med ärtskott eller färska kryddörter.
5. Söta och supergoda rosenägg
Underbar påskefterrätt med det lilla extra! Bjud på söta rosenägg av marsipan. Strö över rosenblad vid servering.
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
Klassisk påskmeny med en twist