5 härliga påskrecept till påskmiddagen

25 mar, 2020 
AvRedaktionen
Påskmiddag och påsklunch
5 påskrecept med det lilla extra! Potatiskräm med rågbrödssmulor, kryddig sillsallad, gravad lax med asiatiska smaker, grön kycklingsallad och rosenägg.
Annons

1. Potatiskräm med rågbrödssmulor

Lättlagad och god! Potatiskräm är det perfekta tillbehöret. Garnera med purjo, rågbrödssmulor och finhackad gräslök.

Recept på potatiskräm med rågbrödssmulor
Potatiskräm med rågbrödssmulor.

2. Kryddig sillsallad med ägg

Vad vore påsken utan sill? Ingenting! Denna kryddiga sillsallad med ägg är ett måste. Servera med rågbröd och kokta ägg.

Recept på kryddig sillsallad med ägg
Kryddig sillsallad med ägg.

3. Gravad lax med asiatiska smaker

Lax i ny tappning! Denna gravade lax med asiatiska smaker är både fräsch och god.

Annons
Recept på gravad lax med asiatiska smaker
Gravad lax med asiatiska smaker.

4. Läcker grön kycklingsallad

Vår nya salladsfavorit! Denna gröna kycklingsallad är underbart god. Garnera gärna med ärtskott eller färska kryddörter.

Läcker grön kycklingsallad.

5. Söta och supergoda rosenägg

Underbar påskefterrätt med det lilla extra! Bjud på söta rosenägg av marsipan. Strö över rosenblad vid servering.

Annons
Recept på söta och supergoda rosenägg
Söta och supergoda rosenägg.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

LÄS MER:

Annons