4 efterrätter med ätbara blommor

Om du är typen som gillar att ge dina efterrätter det där lilla extra i köket så är det här recepten för dig! Här har vi samlat våra godaste och vackraste recept där ätbara blommor får desserterna att skina. Kakfatet får sig en glow up med småkakorna som dekorerats med blommor och jordgubbspajen med fläderfyllning blir så fin med både ätbara blommor och tunt skivade jordgubbar i blommig formation. Den gula passions- och mangopajen är sötsyrlig och fruktig. Men vår absoluta favorit är kokospannacottan som här smaksatts med kardemumma och rosor!
SMÅKAKOR MED BLOMMOR

Dessa vackra småkakor dekorerade med blommor blir utan tvekan kakfatets stjärna!
JORDGUBBSPAJ MED FLÄDERFYLLNING

En vackrare (och godare) efterrätt kommer du inte att hitta! Den här pajen smakar verkligen sommar.
KOKOSPANNACOTTA MED KARDEMUMMA OCH ROSOR

Här får den klassiska vaniljpannacottan en välförtjänt uppgradering – med kardemumma och en mild smak av ros.
PASSIONS- OCH MANGOPAJ

Denna sötsyrliga paj är verkligen efterrätten med det där lilla extra. En bonus är att den lyser upp som en sol!