Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

3 våfflor för alla tillfällen

24 feb, 2023 
AvRedaktionen ELLE
3 våfflor för alla tillfällen
Söta eller salta – servera våfflorna till frukost, lunch, brunch eller varför inte till middag? Du bestämmer!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 3 matiga våfflorBrand logo
Se 3 matiga våfflor

Söta, salta och frasiga – våfflor går att servera på en mängd olika sätt. Vill du göra våfflorna lite lyxigare så toppar du dina belgiska våfflor med keso och räkor och vill du ha dem lite matigare så är det rågvåfflorna med stenbitsrom, vispad crème fraiche och rödlök som gäller. Till efterrätt blir det givetvis våfflorna med smak av kardemumma med kaffekräm och hackad mörk choklad. När på dagen du äter dem är helt upp till dig!

RÅGVÅFFLOR MED STENBITSROM, VISPAD CRÈME FRAICHE OCH RÖDLÖK

Med öl i smeten blir våfflorna frasiga. Ett glas kallt öl blir gott att dricka till också.

Annons

Till recept>>

VÅFFLOR MED KAFFEKRÄM OCH HACKAD MÖRK CHOKLAD

Kaffe, farin och kardemumma – söta våfflor med vuxen smak!

TILL RECEPT>>

Annons

BELGISKA VÅFFLOR MED KESO OCH RÄKOR

Med keso och räkor blir våfflorna lyxiga och matiga.

TILL RECEPT>>

Gör de belgiska våfflorna extra matiga med keso och räkor
4 tips för en lyxig brunch hemmaBrand logo
4 tips för en lyxig brunch hemma
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons