3 lyxiga varma mackor – för alla tillfällen
Det är lätt hänt att vi förknippar en macka med frukost men det är hög tid att vi tänker större! En god macka funkar till vilken måltid och tillfälle som helst, allt beror på toppingen – och där är det bara fantasin som sätter gränser. Dessutom är det ett kanonbra sätt att ta vara på rester också! Med en färdigstekt köttbit från gårddagens grill (eller annan valfri köttbit) gör du en toast deluxe i gott sällskap emd gröna bönor och chipotlemajo. Välj ut dina favoritskaldjur eller ta det du har hemma och gör en riktigt god skaldjurstoast med krispig sallad. Favoriten är ändå en twist på den klassiska osttoasten fast med tre (minst!) olika ostar. Ett perfekt sätt att ta tillvara på slattarna från helgens ostbricka!
Toast med steak och chipotlemajo
En färdigstekt biff eller annan god köttbit är vad som gör den här toasten extra lyxig.
Recept: Toast med steak>>
Skaldjurstoast med krispig sallad
Vi använde krabba, havskräftor och räkor till denna toast men det går såklart bra med vilka skaldjur som helst – välj dina favoriter!
Recept: Skaldjurstoast>>
Triple cheese-toast med karamelliserad löktopping
Åt ni ostbricka igår? Använd resterna till en smarrig smörgås!
Recept: Triple cheese-toast>>