3 goda och uppfriskande sommardrinkar

Recept på 3 sommardrinkar

Vad sägs om en rosa gin & tonic eller en grapedrink? ELLE Mat & Vins Catarina König har samlat sina svalkande drinkfavoriter med sommarkänsla.
22 juli, 2020

Det finns inget godare än en läcker, svalkande drink en varm sommardag. ELLE Mat & Vins Catarina König har delat med sig av flera ljuvliga drinkrecept – här är tre favoriter du inte får missa. Skål!

1. Rosa gin och tonic med jordgubbar

Rosa gin? Ja, tack! Den härliga rosa färgen hänger ihop med smaksättningen som råkar vara sommarens ultimata bär – jordgubben. Dekorera med citronmeliss och en jordgubbe eller två före servering. Härligt frisk och full av smak!

Till receptet >>

2. Svalkande drink med gin och grapefrukt

Här är en läcker drink som mycket väl kan bli sommarens höjdpunkt. Enkel att svänga ihop och så lätt att älska! Bjud på en magisk gindrink med lime, grapefrukt och Schweppes. Toppa med en kvist timjan eller annan färsk ört du har hemma.

Till receptet >>

3. Lyxig drink med limoncello och prosecco

Testa en underbar drink med det lilla extra! En fräsch sommardrink med limoncello, prosecco och citronsaft. Addera is och frysta hallon, toppa med sodavatten och dekorera med citronmeliss eller mynta. Bättre blir det inte!

Till receptet >>

LÄS MER:

5 alkoholfria och svalkande sommardrinkar

Quiz: Kan du ingredienserna i de här 10 klassiska drinkarna?

4 enkla och lyxiga drinkar till festen