3 bakverk som imponerar

3 bakverk som imponerar

Torkade blommor, frukt och grönt ger bakverken det där lilla extra som imponerar!
15 augusti, 2022
Så gör du Gin och tonic med fläder och hallon
1:00

Efter reklamen: Så gör du Gin och tonic med fläder och hallon

(1:00)

Slå på ljud

Vill du vara den som tar fredagsfikat till en ny nivå? Här är tre bakverk som garanterat kommer göra dig till fikahjälte! Varför inte bjuda på en klassisk smulpaj med en liten twist – med solmogna persikor och syrlig crème fraiche till servering. Testa att baka med zucchini, det gör den här kakan med sötsyrlig frosting extra saftig och god. Längtar du efter mer somriga smaker så är det citron- och vallmokakan med vackert blomsterströssel kakan för dig!

SÖT SMULPAJ MED PERSIKA och CRÈME FRAICHE

Solmogen frukt, knapriga smulor och syrlig crème fraiche till, mums!

Till recept>>

Bjud på en söt smulpaj med persika och crème fraiche
Peter Kam
3 efterrätter med jordgubbar – sorbet, zabaglione och en maffig tårta

SAFTIG ZUCCHINIKAKA MED FROSTING

Har du odlat egen zucchini någon gång så vet du att en planta ger stor skörd, då är det dags att testa det här goda receptet!

Till recept>>

Så här bakar du en saftig zucchinikaka med frosting
Maria Warnke Nørregaard

Underbart goda efterrätter du kan förbereda dagen innan

Se klippet här!

CITRON- OCH VALLMOKAKA MED BLOMSTERSTRÖSSEL

Låt ängsblommor smaksätta kakan: vallmofrön i smeten och blomsterströssel på toppen.

Till recept>>

Recept på citron- och vallmokaka med blomsterströssel
Peter Kam