Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

TikToks "O-method" – prova den omtalade trenden själv eller med din partner

09 jan, 2023 
AvPenellope Ness
TikToks O-method – prova den omtalade trenden själv eller med din partner
Om du använder TikTok har du förmodligen hört talas om den populära "O-method". Tusentals användare verkar prata om denna nya manifestationsmetod. Men vad är det egentligen? Och hur gör man? Vi har svaren!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som är lika som bärBrand logo
Se kändisarna som är lika som bär

TikToks omtalade "O-method" innebär att människor använder sin sexuella energi för att få vad de vill ha – både i och utanför sovrummet. Det är en typ av manifestation som används för att attrahera allt från framgång inom karriär och relationer till materiella ting.

Används för att uppnå livsmål

Fenomenet har på senaste fått ett uppsving av den mer spirituella sidan av TikTok, som hyllar dess förmåga att leda till bland annat drömjobb och nya relationer.

@hothighpriestess

Replying to @hothighpriestess 🧿🤍 to help y’all w the o method i’m hooking you up with t0ys 👀 l!nk on my prof!le, you’re welcome🤍✨

♬ SUMMERTIME VALENTINE (Radio Edit) - Amiyelle

TikTok-användaren @hothighpriestess, var bland de första som delade med sig av metoden och beskriver sin upplevelse i en video som nu har visats över 1,5 miljoner gånger:

Annons

"Den här energin är så jävla kraftfull. Det skapar liv, så när du utnyttjar det här öppnar du bokstavligen en portal i universum för att skapa din manifestation. Så när du får orgasm kommer du att visualisera exakt vad det är du vill ha som om du redan har det, för efter att du har gjort detta är det ditt. Du har öppnat den jävla portalen. Du har sett framtiden. Du vibrerar på den frekvensen."

Andra TikTok-användare har till och med startat en klubb på temat och förklarar för sina följare att den sexuella njutningen kan vara mer kraftfull än vad de tror.

Vad är orgasmisk manifestation?

Det är väldigt likt sexkonceptet tantra som fokuserar på den fysiska och andliga kopplingen under den gradvisa ökningen av sexuell spänning före en orgasm. Den här tekniken har använts i tusentals år och den nya O-method verkar vara en modern version.

Men det finns en del skillnader mellan dem: TikTok-trenden verkar mer fokuserad på materialistiska föremål eller att övervinna viktiga framtida utmaningar. Likaså finns det specifika datum där den är mer kraftfull baserat på månkalendern, bland annat när det är en fullmåne, då kan den kosmiska energin användas på ett optimalt sätt.

Annons

Hur kan sexuell energi genom orgasm hjälpa oss att uppnå livsmål?

Den mentala och känslomässiga stimulansen under orgasm är, enligt TikTok-användarna, otroligt underskattad. Under en orgasm aktiveras vissa delar av hjärnan och viktiga hormoner frisätts som balanserar kroppen, bland annat endorfiner, oxytocin, serotonin och dopamin.

Detta skapar en intensiv stund av spänning, njutning och lycka och minskar känslor som bland annat stress och ångest. Metoden menar då att detta är de viktigaste känslomässiga grunderna för att kan fokusera och uppnå mål.

Sätter "O- method" för mycket press i sovrummet?

Att uppnå orgasm (med eller utan en partner) är en upplevelse som alltid uppmuntras. Men att försöka planera in det kring viktiga datum inom månkalendern samtidigt som man försöker fokusera på personliga livsmål kan minst sagt kännas lite märkligt.

I slutändan spelar det ingen roll hur du uppnår en orgasm, det är viktigt att stimulera din hjärna som frigör de positiva känslorna, som i sin tur kan hjälpa dig uppnå dina mål.

Artikelinspiration: Glamour

Foto: Unplash

Annons