Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Här är destinationen att resa till – enligt ditt stjärntecken

24 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Resemål för stjärntecken
Det är hög till att börja planera den kommande semestern, men det finns hundratals spännande destinationer att besöka. Och varför inte låta stjärnorna bestämma? Här är resemålet att åka till enligt ditt tecken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Med sommaren som närmar sig med stormsteg och en stor astrologisk förändring som inträffat i slutet av mars, är det hög tid att börja planera in en välbehövd semester.

Att få fly vardagen är något de flesta av oss längtar efter, men vi har ofta olika preferenser när det kommer till resmålet. Därför listar vi olika platser baserat på ditt stjärnteckens egenskaper och energier!

Här är destinationen att åka till enligt ditt stjärntecken

Kanske är du ett vattentecken som behöver en lugn och avslappnande semester, eller ett lufttecken som vill åka på ett händelserikt äventyr? Oavsett är det hög till att packa väskorna.

Annons

Jordtecken – Rom, Italien

Oxen, Jungfrun och Stenbocken

Rom, Italien

Stjärntecken som tillhör jordens element uppskattar oftast en lugn semester med många valmöjligheter. Därför passar Rom perfekt! Den Italienska huvudstaden bjuder på sol, god mat, shopping, kultur och allt däremellan.

Jordtecken är kända för att vara hårt arbetande personer och behöver något som kan underhålla dem för att distrahera från jobbtankarna. Staden har både elegansen med den moderna touchen som oxen, jungfrun och stenbocken söker.

Annons

Eldtecken – Tulum, Mexiko

Väduren, Lejonet och Skytten

Tulum, Mexiko

Impulsiva, passionerade och energiska – så beskrivs ofta astrologins tre eldtecken. Mexiko bör därför vara nästa destination för väduren, lejonet och skytten, närmare bestämt staden Tulum. En perfekt plats att varva ner, långt bort ifrån den hektiska vardagen.

En promenad på de långa stränderna, ett dopp i havet eller en avslappnande massage – Tulum har allt ett eldtecken behöver. Åk antingen med en partner, vänner eller varför inte en soloresa?

Annons

Vattentecken – Ribeira Grande, Portugal

Kräftan, Skorpionen och Fiskarna

Ribeira Grande, Portugal

Kräftan, skorpionen och fiskarna behöver en plats där de kan stänga av från restan av omvärlden. Dessa empatiska och känsliga tecken har en tendens att suga åt sig alla andras energi och blir lätt överväldigade.

Deras starka anknytning till vattnet gör ögruppen Azorerna, närmare bestämt ön Ribeira Grande, det perfekta resemålet. Det är en passande fristad för alla tre vattentecken, där de är i sitt rätta element – nära naturen. De får tid att hitta tillbaka till sin kreativitet och kan samla sina spridda tankar.

Annons

Lufttecken – Rovaniemi, Finland

Tvillingarna, Vågen och Vattumannen

Rovaniemi, Finland

Rovaniemi, Finland blir destinationen att skriva upp för alla tre lufttecken! En plats som erbjuder den stimulans som tvillingarna, vågen och vattumannen kräver. Stjärntecken som tillhör luftens element är ofta väldigt initiativtagande, nyfikna och intelligenta, därför behöver de en plats som kan matcha deras behov.

I de finska skogarna får de en plats att reflektera, och de kan känna sig som hemma i den nordiska miljön. Ett passande äventyr helt enkelt!

Foto: TT, Valentina Valdinoci/Imaxtree

Källa: ANNONS Hotels.com

Annons