Viktiga astrologiska datum att ha koll på 2023

stjärnhimmel

Är du nyfiken på vad planeterna kommer att bjuda på nästkommande år? Här har vi har samlat de astrologiska datumen du inte vill missa under 2023!
23 november, 2022
Se stora astrologiska händelser 2023
1:00

Efter reklamen: Se stora astrologiska händelser 2023

(1:00)

Slå på ljud

Enligt stjärnorna kommer 2023 bjuda på en hel del spännande astrologiska datum. Bland annat kommer det avslöjas hemligheter i februari, bjudas på en stor dos tur i mars, och ges möjligheten till ett relationsbeslut i september.

Här kan du se de viktiga datumen som väntar det kommande året!

10 februari 2023: Merkurius och Plutos konjunktion i Stenbocken

Den 10 februari 2023 kommer allt komma upp till ytan, och inget är längre hemligt för dig. Din intuition och din skarpa analys tillåter dig att förstå situationer med insikt och klarhet. Om du haft ett ouppklarat mysterium, är det nu dags att presentera din research.

Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

2 mars 2023: Venus och Jupiters konjunktion i Väduren

Venus och Jupiter, planeterna som står för den lilla lyckan respektive den stora lyckan, möts 2 mars i eldtecknet Väduren. Det här är en tid att njuta av livet till fullo, oavsett om du är ensam eller tillsammans med någon. Vill du göra ett stort åtagande är det här också en bra tid att förankra sig i något stort.

7 mars 2023: Saturnus går in i Fiskarna

Från 7 mars 2023 till och med maj 2025 kommer Saturnus befinna sig i Fiskarna. Initiativen du tagit tidigare kommer äntligen bära frukt. Du kan få en befordran eller något som förbättrar dina förutsättningar på jobbet. Men eftersom Saturnus inte ger något gratis, så kan du behöva hålla ut ett litet tag. Om du vet vad det är som behövs göras, så kommer du bli belönad. Saturnus i Fiskarna kan även hjälpa dig att måla upp vad som motiverar dig och göra inspirationen mer konkret.

4 september 2023: Venus fortsätter gå direkt i Lejonet

Efter ett par månaders väntan kommer du den 4 september äntligen få mer svar om var du står i dina relationer – särskilt i relationer med personer du står nära. Det här är också en tid för beslut, om du ska fortsätta på samma väg som tidigare eller om det är dags att välja en ny.

Källa: Astrofame, Foto: Unsplash

Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken
1:00

Efter reklamen: Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken

(1:00)

Slå på ljud