Se nya (längre!) trailern till Netflix Hjem til jul 2

Scen ur Hjem til jul 2 på Netflix.

Fjolårets succéserie Hjem til jul gör snart comeback på Netflix. Nu har en ny trailer för säsong 2 släppts och vi vill bara ha mer, mer, mer!
01 december, 2020
Nytt på Netflix i december
Slå på ljud

När Hjem til jul (Home for Christmas) släpptes på Netflix vid den här tiden förra året var den allt vi inte visste att vi saknat: julmys i snötäckt norsk småstad, värmande jakt på kärlek och Felix Sandman som uppvaktande charmör.

Denna succé till norsk romcom får snart en uppföljare och nu får vi ytterligare ett smakprov på vad som är att vänta.

Johannes kärleksjakt i Hjem til jul 2

Minns du handlingen i första säsongen? Den 30-åriga sjuksköterskan Johanne (Ida Elise Broch) är trött på familjens tjat om hennes singelliv och säger plötsligt att hon visst träffat någon. Kärleken ska introduceras för släkten på julafton – problemet är bara att hon hittat på allt… Nu har hon 24 dagar på sig att finna någon som hon kan visa upp.

Jakten på kärleken blir slingrig, och igenkänningsfaktorn hög. I slutet på första säsongen har Johannes familj samlats för att fira jul när det ringer på dörren. Johanne öppnar och där står… vem? Det fick vi aldrig se så frågan är självklart hur det gått. Säsong 2 tar vid ett år senare.

Handlingen i Hjem til jul 2

Så här beskriver Netflix säsong 2:

”Är du redo när kärleken knackar på dörren? Följ Johannes jakt på evig, varm och äkta kärlek ännu en december. När familjen och världen runt henne faller samman – hur ska hon då kunna tro på genuin och evig kärlek? Finns den överhuvudtaget och kommer hon att hitta den rätte att ta med hem till jul i år?”

I den senaste officiella trailern syns Johanne än en gång testa sig fram i dejtingdjungeln. Parallellt berättar hennes föräldrar att de ska separera. Johanne beslutar sig därför för att anordna julen hemma hos sig. Mys!

Trailern till Netflix Hjem til jul 2

Bland den i övrigt norska casten syns precis som tidigare svenske Felix Sandman. Hans karaktär uppvaktade Johanne på ett storslaget sätt i säsong 1, men kanske var han lite ung och inte riktigt redo för det Johanne sökte efter. Nu är frågan – har han ändrat sig? Exakt hur stor roll Felix Sandman kommer ha i säsong 2 är oklart, men det verkar vara tillräckligt för att han ska få skymta förbi i nya trailern.

Hjem til jul 2 har premiär på Netflix den 18 december. Se den nya trailern här – och börja nedräkningen precis som vi:

Foto: Netflix

LÄS MER:

Red Dot är Netflix första svenska film – allt du behöver veta

Alla nya filmer och serier på Netflix julen 2020

Jo – Felix Sandman återvänder visst i Hjem til jul 2!