Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Nya podcasten vill få oss att bli Världens bästa människor!

06 sep, 2017 
AvLisa Arnell
Nästa vecka släpps första avsnittet av podcasten Världens bästa människor. Bakom den står Anja Forsnor och Nina Campioni, två välkända ELLE-profiler.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I podcasten Världens bästa människor tar Anja och Nina i varje avsnitt upp ett problem eller en utmaning som de upplever i sina liv. Det blir högt och lågt, allt från att ha svårt att säga nej till att bli bättre på att addera mer glitter och glamour i vardagen. Varje avsnitt leder programledarna mot målet – att bli världens bästa människor.

Vi bad dem berätta lite mer om sig själva, om utmaningar, egna favoritpoddar och hur man blir världens bästa människa.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

För de som inte alls känner till er, vilka är ni?

Nina: – Jag är en hyfsat positiv smålänning som försöker balansera karriär i mediestockholm, två barn, italiensk man (tro mig, det kräver extra skills), träning, en aldrig sinande flora av urbra tv-serier och filmer och allt annat som infinner sig i livet när man börjar närma sig den gyllene åldern fyrtio. Och just det, jag är en del av ELLEs eminenta bloggsquad!

Anja: – Åh, detta är alltid min sämsta fråga, jag måste bli bättre på att hisspitcha mig själv – helt klart ett ämne till podden. Men okej, jag ger det ett försök. Jag är en otålig skåning vars hjärta slår lite extra för livliga hemmamiddagar, äta frukost på lokal, fartfylld träning, min dotters mjuka kramar och choklad med smak av ingefära och citron. En sådär härligt oemotståndlig person som man helt enkelt aldrig kan få nog av. Eller ja, exakt så hoppas i alla fall att det är så mina vänner skulle beskriva mig, haha.

Annons

[socializer-facebooklikeshare]

Vad innebär det att vara världens bästa människa?

Nina: – Det är ju det vi ska ta reda på nu! Men för mig är det nog att man har en strävan att hela tiden vilja göra gott och att aldrig tappa viljan att utveckla sig själv.

Anja: – Kanske just insikten om att man inte behöver vara bäst på allt för att ändå känna sig bäst. Att komma till rätta med vad som är viktigt för en själv och vad som får en att må som allra bäst.

Vilken är er största utmaning i livet just nu?

Nina: – Som nybliven tvåbarnsmamma så är det nog att vårda relationen. Att hitta tillfällen då vi kan snacka om saker som inte rör barnen. Att hitta tillfällen att ”se” varandra. Det är lätt att glömma när sömnbrist sätter in, hehe.

Anja: – Att planera och prioritera min tid, jag fastnar alltid i samma mönster. Lovade mig själv att den här hösten skulle bli annorlunda och ändå sitter jag med fullbokad kalender flera veckor framöver.

Annons

Varför ska man börja lyssna på er podd?

Nina: – För att du, precis som vi, har en stark vilja att lära sig nya saker, att utvecklas och att njuta av livet. Jag och Anja skrattar väldigt mycket när vi ses och det hoppas vi att ni ska göra med oss!

Anja: – Jag tror att det finns hög igenkänningsfaktor i mycket av det vi pratar om. Plus att du kanske tycker det är en rolig utmaning i att försöka höra skillnad på oss, något som vi inte ens själv lyckas med, haha. Våra röster låter tydligen otroligt lika, trots att vi pratar två helt olika (nåja, ganska olika) dialekter.

Vilka poddar lyssnar ni själva på?

Nina: – Jag älskar amerikanska Mystery Show och You must remember this, svenska P1 och P3 Dokumentär och så självklart vår bloggkompis Emilias podd Säker Stil.

Anja: – Just nu är jag helt besatt på Bröllopspodden (gifter mig i oktober!) och så lyssnar jag även på Tankar med Daniel Redgert, Säker Stil, Omänskligt och P3 Dokumentär.

⭐️ ⭐️ ⭐️

Första avsnittet sänds den 13 september, redan nu kan du lyssna på en trailer på podcastens egen sida på Acast. In och prenumerera på den i din podcastspelare så missar du inga avsnitt! Sedan tidigare producerar vi på ELLE även podcasten Under huden som drivs av Kakan Hermansson.

Anjas blogg hittar du på anja.elle.se och Ninas blogg på nina.elle.se.

Foto Beata Holmgren/Studio Emma Svensson

Annons