Annons
Annons

ELLEs inspirerande bloggar – om mode, beauty, hälsa och träning!

FÖR FÖRFRÅGNINGAR OM SAMARBETEN MED NÅGON AV VÅRA INFLUENCERS – KONTAKTA IDA ANTEBRO ([email protected])

 

elsa

Elsa Billgren är programledare, bloggare och vintageälskare. Hon bor med sin man, son och katt på Södermalm i Stockholm, samlar på (och hyr ut) gamla brudklänningar, inreder och skriver böcker. I bloggen får du följa med Elsa överallt, hon är personlig och mycket uppskattad av sina läsare. Elsa har den största bloggen på elle.se.

Gå vidare och läs Elsas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Elsa

 

Sandra Beijer är författare och bloggare med flera utgivna böcker och 13 års bloggande bakom sig. Hon gillar fredagar, pasta carbonara, alfapet och unga snygga män. Hon har en av landets största bloggar med över 150 000 besökare i veckan. Utöver bloggen arbetar hon som författare, du kan se hennes portfolio här.

Gå vidare och läs Sandras blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Sandra

 

Anja Forsnor är livsstilsrådgivare, hälsoredaktör, författare och mamma till Lily. Hon älskar frukost så mycket att hon våren 2016 gav ut en kokbok, En god morgon, enbart med frukostrecept. Dessutom driver hon Grounded Factory som gör ekovänliga yogamattor. I bloggen delar Anja med sig av tips och inspiration inom hälsa och livsstil, mat och träning – och en del mode och skönhet.

Gå vidare och läs Anjas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Anja

 

Hanna Stefansson bloggar om sitt liv och delar med sig av sina dagar med stort fokus på mode och sin stil, sina frukostar och framförallt sina resor. Hon jobbade tidigare som marketing manager men satsar nu fullt på bloggen och uppdrag inom creative direction, fotografering och styling. Hanna driver tillsammans med Johanna Bradford workshops under namnet Frukostfolket.

Gå vidare och läs Hannas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Hanna

 

brita

Brita Zackari är radiopratare, tv-programledare och manusförfattare. Hon beskriver sig själv som någon som ”tränar sporadiskt men ganska hårt, är tokig i krämer och gråmelerat, köper samma plagg om och om igen och kommer eventuellt att inom en snar framtid sälja allt hon äger för att kunna ägna hela livet åt att surfa.” I bloggen får vi ta del av allt det – och en hel del roliga texter och kloka inslag.

Gå vidare och läs Britas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Brita

 

Linn Eklund är student, har ett passionerat intresse för främst mode men även inredning. Efter två år utomlands på Hawaii (där hon surfade) och i Paris (där hon pluggade mode) är hon numera baserad i Stockholm. Linn är nyss fyllda 22 och kommer från början från Ulricehamn. Linn är en person som ”älskar att känna puls”, utöver bloggen fyller hon tiden med att studera marknadskommunikation på Stockholms Universitet och jobba extra på Stella McCartney. Bland det bästa hon vet är att äta långfrukostar och uppleva nya kulturer.

Gå vidare och läs Linns blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Linn >

 

Emilia de Poret har en bakgrund som sångerska och artist och tidigt modets magiska värld, scenen blev en kreativ frizon där alla modestilar var tillåtna. Idag rapporterar hon om trender och modefenomen i medier som TV, radio och press. Emilia drivs av nya möten med kända liksom okända människor inom mode, musik, skönhet och livstil. Några av dessa möten får vi ta del av i hennes blogg här på elle.se liksom min vardag som innehåller allt från blöjbyte till haute couture-visningar.

Gå vidare och läs Emilias blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Emilia

 

Margaux Dietz är 27 år, bor i Stockholm med sin kille och son och är en riktig livsnjutare. Här i bloggen får du hänga med henne på i princip allt hon gör, en salig blandning av att vara nybliven mamma, egenföretagare, shopping och olika äventyr. Det här är en blogg där du kan få ett inlägg med lite precis vad som helst. Det speglar en väldigt tydlig bild av Margaux liv – allt kan hända.

Gå vidare och läs Margaux blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Margaux >

 

kakan

Kakan Hermansson är feminist, konstnär, programledare, dj, skribent och författare. Dessutom är hon hudvårdsnörd och beautybloggare. Hon är intresserad av stil, (”tex hur juicy kvinnor ska få plats i mode”), Västsaharas frigörelse och så samlar hon på lesbiskt porslin. Kakan gör även podcasten Under huden med oss på ELLE, där hon varje fredag pratar med en gäst om saker som sker på, och under, huden. Läs mer om podden här >

Gå vidare och läs Kakans blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Kakan

 

Salem Indrias är 25 år, född och uppvuxen i Stockholm, men är ursprungligen från Eritrea. På hennes blogg ligger stort fokus på mode, där hon visar sina läsare outfits och trender och delar med sig av tips om hår– och sminkprodukter anpassade till mörkare hy och personer med lockigt hår. Hennes främsta mål är att inspirera alla etniciteter att allt är möjligt! Man kommer även kunna läsa om Salems resa som influencer och ta del av hennes vardag.

Gå vidare och läs Salems blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Salem

 

nina

Nina Campioni är modeskribent, författare och journalist. Hon är passionerat intresserad av stil och mode men även av fotboll och Manchester United. Hon älskar tv-serier och kan enligt henne själv det mesta man behöver veta om film. Hon kan inte leva utan musik, tränar mycket och älskar pizza. Hon lever sitt liv i både Stockholm, Italien, Småland och Blekinge. Hon har en dotter, Essie och är gift med en man från Italien (därav halva livet där). I bloggen får vi följa med i hennes eklektiska liv – men ett stilfullt sådant. Nina har tidigare jobbat på Aftonbladet men frilansar idag inom mode och journalistik – och arbetar så klart mycket med sin blogg.

Gå vidare och läs Ninas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Nina

 

alexandra-bloggpresentation

Alexandra Kamperhaug är en matälskande hälsoentreprenör som brinner för en långsiktig och hållbar livsstil utan dieter och förbud, något hon har valt att förmedla genom sitt eget hälsokoncept Sustainable Shapes. Förutom blogg och PT-kunder, föreläser och arbetar hon med sitt träningskoncept Night Fight. Bloggen kommer att bestå av tankar kring en hållbar livsstil, träningstips, träningsmode och allt annat som har med en aktiv livsstil att göra.

Gå vidare och läs Alexandras blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Alexandra

 

Isabel Boltenstern är programledare och sportreporter. På både blogg och YouTube pratar hon om utbrändhet, träning, resor, chèvre och tv-sändningar. Tvära kast, med andra ord.

Gå vidare och läs Isabels blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Isabel

 

emma

Emma Svensson är fotograf och ägare till fotoföretaget Studio Emma Svensson som fotograferar både artiklar, porträtt, fester (ELLE-galan!) och mingel åt elle.se och många andra uppdragsgivare. Hon bloggar om foto, tips och trix och erfarenheter – och lägger givetvis upp massa härliga och inspirerande bilder i sin blogg. Några av Emmas mest lästa inlägg är de där hon listar andra fotografer att inspireras av eller hålla koll på.

Gå vidare och läs Emmas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Emma

 


Annons


Annons

Laddar