Artikeln innehåller reklamlänkar

Mors dag 2021 – 16 riktigt bra presenter att ge bort till mamma

mors dag 2021 present

Snart är det dags för Mors dag och varför inte ge din mamma något extra i år? Här tipsar vi om 14 riktigt bra presenter till som passar att ge bort till mamma.
12 maj, 2021

Söndagen 30 maj är det äntligen dags att fira alla mammor! På mors dag vill vi såklart ge det där lilla extra till älskade mamma. Det är dock inte alltid lätt att hitta en passande present – därför har vi tipsen på vad du kan köpa till din mamma på den stora dagen!

Mors dag-presenter 2021

Här nedan har vi samlat 16 bra idéer på vad du kan ge bort till mamma på mors dag.

1. Bricka och serveringsfat

En snygg bricka i marmor lyfter vilken uppläggning och dukning som helst. Den här varianten med guldhandtag kommer från Hilke och finns här (länk till Cervera).

marmorbricka med gulddetaljer

Klicka på bilden för att komma direkt till brickan.

2. LÄPPBALSAM

Det här lyxiga läppbalsamet från Estée Lauderhar en formula som reagerar på läpparna när det appliceras och antar en färg som passar din kära mor perfekt. Läs mer och köp det här (länk till Åhléns).

läppbalsam från estee lauder

Klicka på bilden för att komma direkt till läppbalsamet.

3.Örhängen

De här snygga hoop-örhängena med en spännande form från Dyrberg Kern är en fin present som kommer att glädja mamma under lång tid framöver. De finns här (länk till Åhléns).

Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

4. Kettlebell

Är din mamma träningsintresserad – eller kan hon kanske bli det? En kettlebell på 8 kilo är ett mångsidigt träningsredskap som ger stora resultat med relativt liten insats! Den här kommer från Casall och finns här (länk till Adtraction).

kettlebell 8 kg casall

Klicka på bilden för att komma direkt till kettlebellen.

5. Coffeetable-bok

En vacker och inspirerande bok är perfekt att ha framme som dekoration, och såklart att bläddra i när andan faller på. Den här innehåller Chanels kollektioner och finns här (länk till H&M).

coffeetable-bok chanel

Klicka på bilden för att komma direkt til boken.

6. Vardagsväska

Väskan Abigail från By Malene Birger är den perfekta vardagsväskan. Dessutom följer det med en liten väska som du kan ha i väskan eller använda som clutch. Du hittar väskan här (länk till Wakakuu).

väska abigail by malene birger

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

7. Doftljus

Ett härligt doftljus gör vem som helst glad! Det här från Byredo känns extra lyxigt, doftar riktigt gott och finns här (länk till Åhléns).

doftljus byredo tree house

Klicka på bilden för att komma direkt till ljuset.

8. Glasunderlägg

Vem gillar inte både utseende och funktion? De här snygga glasunderläggen i porslin är designade av Jonathan Adler, kommer i en snygg ask och finns här (länk till Ellos).

glasunderlägg från jonathan adler

Klicka på bilden för att komma direkt till underläggen.

9. Scarf

En snygg scarf är lika snygg att knyta runt halsen som att sätta fast på väskan och vi är övertygade om att de flesta mammor skulle älska den här varianten från Wera, som finns här (länk till Åhléns).

scarf från wera

Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.

10. Fuktkräm

Oavsett ålder så är en fuktkräm ett måste i badrumsskåpet. Filorgas Time-filler har en riktigt skön konsistens och ska även göra eventuella rynkor mindre synliga, den finns här (länk till Åhléns).

kräm time-filler från Filorga

Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.

11. Poster

En Matisseinspirerad poster gör sig fint på väggen – kanske faller den här varianten från Postery din mamma i smaken? Du hittar den här (länk till H&M).

matisse-poster från H&M

Klicka på bilden för att komma direkt till postern.

12. Bokstavsberlock

En eller flera berlocker med bokstäver är en fin present som blir väldigt personlig. Den här kommer från svenska Blue Billie och finns här (länk till Åhléns).

bokstavshalsband berlock blue billie

Klicka på bilden för att komma direkt till berlocken.

13. Kaffemugg

Matteus fina mugg med naturinspirerade former gör sig bra till morgonkaffet till mamma, den finns i både grått och rosa här (länk till Åhléns).

kaffemugg från Matteus

Klicka på bilden för att komma direkt till muggen.

14. Klänning

Vem vill inte bära en vacker omlottklänning i sommar? Det är en smickrande modell som passar alla stilar, just den här kommer från Carin Wester och finns i flera olika färger här (länk till Åhléns).

15. Serveringsfat

Det här serveringsfatet från Bitz har en reaktiv matt undersida och en vacker blå ovansida. Läs mer och köp det här (länk till Apprl).

serveringsfat från bitz

Klicka på bilden för att komma direkt till fatet.

16. Vas

Den här ljuvliga vasen från HAY passar perfekt att sätta en mors dag-bukett i, och är en lika snygg dekoration även utan blommor i. Den finns här (länk till Åhléns).

blå vas i glas från hay

Klicka på bilden för att komma direkt till vasen.

Foto: TT

0:59

Efter reklamen: Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning

(0:59)

Missa inte

22 presenter som är perfekta för 20-åringen – till honom och henne

28 perfekta presenter till 30-åringen – till honom och henne