Kändisarnas julgranar 2020 – maxat med bling

07 dec, 2020 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Kollage där Selena Gomez och Jennifer Lopez poserar med sina julgranar
Jul, jul, stålande jul! Det har blivit hög tid att plocka fram granen och låta barrdoften sprida sig i hemmets alla vrår. Här är kändisar som visat upp sina ståtliga julgranar 2020.
Annons
Så sköter du om din julgran på bästa sätt
Så sköter du om din julgran på bästa sätt

Oavsett om den är två våningar hög lik Kylie Jenners eller i plast och huvudhöjd likt Selena Gomez, så är julgranen den i särklass mest juliga dekorationen i ett hem. Vi har spanat in kändisarnas varianter 2020 och kan konstatera att vissa sticker ut mer än andra. Se själv!

Gigi Hadid

Närbild på Gigi Hadids julgran

Hemma hos de nyblivna föräldrarna Gigi Hadid och Zayn Malik är granen full av personliga ting. Se bara denna magiska detaljbild som modellen lade upp på sin Instagram. Här syns ett martiniglas, en skateboard och en Nintendo Gameboy hänga och dingla på grenarna – ja i julkuleformat alltså.

Annons

Kim Kardashian West

Kim Kardashian Wests julgran går i vitt

Hos familjen Kardashian-West är det stilrent och vitt som präglar inredningen. Att julgranen går i samma ton förvånar därför föga. Kim själv har förklarat att ”Jag älskar dessa (juldekorationer). De är så nyckfulla, som Whoville, fast helvita”.

Whoville, what? Jo, staden i boken om Grinchen som stal julen (The Grinch Who Stole Christmas). Ah.

Selena GomeZ

Selena Gomez framför sin dekorerade julgran

Sin stjärnstatus till trots har sångerskan Selena Gomez i år satsat på en gran som känns riktigt rimlig! Ljusslingor, lagom mycket kulor i klassiska julkulörer och en storlek som till och med skulle rymmas i en helt vanlig liten förortslägenhet. Skönt att se en kändis lägga ribban på görbar nivå.

Annons

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez framför sin dekorerade julgran

Helvitt är Jennifer Lopez melodi när hon poserar framför årets julgran som är klädd med ljusslingor och vita kulor på grenar som känns krispigt frostiga.

Kylie Jenner

Kylie Jenners stora julgran

Lillasyrran i den stora släkten Kardashian-Jenner har plockat fram en imponerande gran som av bilden att döma är två våningar hög. På grenarna hänger tomtar, nötknäckare och snögubbar.

Annons

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip fixar med sin julgran

Bloggaren och influencern Isabella Löwengrip spenderade första advent med att ställa i orning en gran hemma på Lidingö.

”Jag längtar tills mina barn kommer hem så att vi kan dekorera granen”, skrev hon intill sin mysiga bild på Instagram.

Josefin Dahlberg

Detaljbild på Josefin Dahlbergs julgran

Nyblivna mamman Josefin Dahlberg bor med sin pojkvän Josef Fares och deras bebis Mio i hus på Ingarö. Josefin visade upp en detaljbild på Instagram där vi kan se att granen de dekorerat har färgade ljusslingor och klassiska kulor. Jättefint!

Annons

Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie Nilsson håller i en katt och tittar på sin julgran

Influencern Linda-Marie Nilsson och artisten Emil Assergård har varit ett par i sex år och bor ihop i en lägenhet i Stockholm. I år har de satsat på en julgran där dekorationerna går i silver och guld. Granen pryds av en gnistrande silvrig stjärna.

Katy Perry

Okej, detta är en liten stretch från ämnet men Katy Perrys förkroppsligande av en megablingig gran förtjänar att nämnas!

”Varför hugga ned en gran när du kan VARA en gran” skriver hon intill sin Instagrampost och ja, vi håller med?

Annons

Foto: Instagram

LÄS MER:

Annons