Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Isa och Viktors drömbröllop skapades tillsammans med nära och kära

10 mar, 2023 
AvLovisa Lundström
Isa och Viktors drömbröllop skapades tillsammans med nära och kära
När Isa gifte sig med sin Viktor var det en upplevelse som skapades med nära och kära. Släkten bidrog till menyn, tärnor och marskalkar byggde inredning och vänner spelade musik.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som gifte sig i ItalienBrand logo
Se kändisarna som gifte sig i Italien

Isa & Viktor

– Vi gifte oss i början av augusti 2022 på ett nedgånget slott utanför Mariefred. Bröllopet blev en upplevelse som vi skapade tillsammans med familj och vänner – släkten bidrog till menyn, familj, tärnor och marskalkar hjälpte till att bygga inredning och dekor, vänner spelade musik. Det kändes fint att folk vi älskar bidrog till dagen på olika sätt.

Isa i klänning designad av Filippa Agaton. Viktor i trippelknäppt kostym från Götrich.
Isa i klänning designad av Filippa Agaton. Viktor i trippelknäppt kostym från Götrich.
Annons

Berätta om din look.

– Även på modefronten var dagen väldigt familjepräglad. Efter att ha provat diverse maränger med mitt tärngäng lyckades jag få Viktors syster, designern Filippa Agaton, på kroken för att sy min klänning. I efterhand är jag helt överväldigad när jag tänker på hur hon tillbringade kvällar och helger i ett halvår för att designa och sy den från grunden. Det är den vackraste klänning jag sett och det kändes som en stor kärlekshandling att hon ville sy den åt mig. Tillsammans med mina favoritklackar Tabi från Margiela kunde jag känna mig som mig själv, det var väldigt viktigt för mig. Även Viktor bar Tabis.

Hela sällskapet samlat utanför slottet där Isa och Viktor Agaton Liliestrand firade sitt bröllop.
Hela sällskapet samlat utanför slottet där Isa och Viktor Agaton Liliestrand firade sitt bröllop.

Ert bästa tips?

Annons

– Gör ingenting som ni tror att det måste vara; gör bara det ni vill. Och skaffa en otrolig toastmaster. Vår (och ELLEs egna) Helle Schunnesson gjorde vår dag, kväll och natt.

Den obligatoriska nygifta-bilen
Den obligatoriska nygifta-bilen.

Vad var viktigast?

– Man tror att alla detaljer är avgörande för hur dagen kommer bli. Vi gjorde nästan slut typ två-tre gånger bara över diskussioner om inbjudan och andra trycksaker. Kom ihåg att det som händer på bröllopsdagen är mycket större än detaljerna ni är besatta av innan.

Efter vigseln gick Isa och Viktor ut till <i>Can’t stop</i> med Red Hot Chili Peppers.
Efter vigseln gick Isa och Viktor ut till Can’t stop med Red Hot Chili Peppers.

Foto: Malin Gutke

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons