Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

De oväntade TikTok-knepen för att lyckas med bröllopsbilderna

20 sep, 2022 
AvPenellope Ness
Oväntade TikTok-knep för att lyckas med bröllopsbilderna
Inte nog med att bröllopsdagen ska gå som planerat, men du ska också lyckas fånga alla de viktigaste ögonblicken från den stora dagen. Som tur är finns TikTok med all inspiration du kan tänka dig – här har vi listat de roligaste knepen för att lyckas med (tillsynes) spontana och vackra bröllopsbilder.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Något av det viktigaste på bröllopsdagen är att få till de perfekta bilderna. De kommer att föreviga den stora dagen och vara en påminnelse om firandet, gästerna, dansen, skratten och alla oförglömliga stunder. Vi har sammanställt en samling av de bästa och roligaste tipsen från TikTok för att säkerställa vackra bröllopsbilder.

TikTok-knepen för att lyckas med bröllopsbilderna

Och om du är något som oss, kanske du också är besatt av att bläddra igenom en oändlighet av inspirerande videor på TikTok inför ditt bröllop. Och för att undvika onaturligt poserade bröllopsbilder har det dykt upp en trend där fotograferna delar sina bästa tips, men det var helt klart annat än vad vi förväntade oss så förbered dig på många skratt.

Drunk in love

Beskrivning: Det första tipset kan du göra både med dina gäster, respektive sällskap eller din partner.

Gör så här: Knepet är att se aningen alkoholpåverkade ut medan ni går bredvid varandra eller håller varandra i handen. Tänk er att ni fått i en för många drinkar på vägen och upplever en sån där skrattattack med vännerna medan ni håller om varandra. Resultatet blir superfina bilder med en avslappnad feeling!

Annons

KYSSAS MED TÄNDERNA

Beskrivning: Tips två är till dig och din partner.

Gör så här: Luta er mot varandra som om ni skulle kyssas, men istället för att kyssas med läpparna ska ni använda tänderna. Det låter inte helt naturligt, vi vet. Men närheten och leendet kommer ge er söta bilder där ni ser lyckligt kära ut, lita på processen.

Stanna halvvägs och dela en kyss

Beskrivning: Det tredje tipset involverar alla på bröllopet.

Gör så här: Det här tipset kanske inte känns helt oväntat, men att stanna mitt i gången och dela en kyss med sin partner ger jättefina bilder. Alla gäster runt om brudparet agerar en perfekt inramning med det vackra paret i centrum.

Dela en pinsam historia

Beskrivning: Detta tips är till brudparets privata fotografering.

Gör så här: Det sista tipset är att en av er viskar den mest pinsamma historien eller upplevelsen n i haft i den andras öra medan ni håller om varandra. Resultatet blir bilder fyllda av skratt och leenden.

Video: Se kändisarna som gifte sig i Italien

Se kändisarna som gifte sig i ItalienBrand logo
Se kändisarna som gifte sig i Italien

Foto: Instagram/@chiaraferragni

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons