Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

ELLE är nominerad till Årets tidskrift populärpress av Tidskriftpriset

22 sep, 2022 
AvPenellope Ness
ELLE nominerade till Årets tidsskrift populärpress
I år har ELLE chansen att vinna det prestigefulla priset Årets tidskrift populärpress, på Tidskriftgalan 2022. Här är motiveringen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När nu Tidskriftsgalan äntligen är tillbaka i fysisk form är ELLE är nominerad och har chansen att vinna det fina priset för Årets tidskrift populärpress 2022.

Motiveringen lyder:

”Med en fräschör i tolkningen av kvinnlighet och feminism och med mode som utgångspunkt har ELLE rakryggat vågat ta ställning i de stora samtidsfrågorna. Man har tagit ut svängarna och synligheten och uppmärksamheten har varit stor i sociala medier.”

ELLE har tidigare vunnit priser

ELLE har tidigare varit både nominerad – och vunnit priser – på galan. 2019 var ELLEs Nina Oja nominerad för Årets AD och vann!

Tidskriftspriset lyfter goda förebilder

Tidskriftspriset och Tidskriftsgalan lyfter varje år de som anses goda förebilder och hyllar nyskapande insatser inom branschen. Det är det största eventet med fokus på tidskriftsbranschens möjligheter och utmaningar.

Tidskriftsgalan hålls den 19 oktober 2022 på Cirkus i Stockholm.

Läs mer om priset och samtliga nominerade här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons